Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz hunluki #21210 üzenetére

    Megnézem, valszeg mivel a microsoft-é nem megy, ezért kizárásos alapon ez marad. A komolyabbak az erősen fizetősek. Bár itt is volt valami pirossal, hogy win 10-el lehetnek hibák.

    Egy újabb érdekességet tapasztaltam. A windows update-ben a telepítés után az első 3 frissítést nálam 1601.01.01-én tette fel, ezért nekem már nagyon rég óta fut a windows 10. :D
    Na de nem ez a lényeg.
    Tegnap előtt? kijött az utolsó frissítés, ha jól rémlik. Leszedte ez a jómadár, és azt írta, hogy a holnap 3:30 megfelelő. Nem tudom, hogy mindenkinek 3:30 van, vagy csak nekem hozza ezt mindig, de múltkor is később tettem fel, manuálisan nyomtam be, mert egyszerűen akkor és most is az van, hogy kikapcsolom este a gépet, és másnap reggel be, és akkor megint a holnap 3:30 a megfelelő, aztán este megint ki és jóval 3:30 után be. Na most arról volt eddig szó, hogy, ha nem tudja ekkor feltenni, akkor utána felteszi, és kikapcsoláskor telepíti. Nálam ez most már nem működik. Lazán kikapcsol. Direkt nem teszem fel, megnézzük, hogy magától felteszi-e egyszer, mert az biztos, hogy sosem fogja 03:30-kor bekapcsolva találni a gépet, felkelteni meg az enyémet nem tudja. Azt olvastam, hogy több embernek felébresztette a gépet 3:30-kor, és ezzel a felhasználóját is.
    Gondolom aki reggel 6 és este 22 között használja a gépet, annak alapból ezt a 3:30-at kínálja, aki meg éjjel gépezik, annak valami nappali időpontot, de mindenképpen lehetetlent. (kivéve a 0/24-be járó gépeknél)

Új hozzászólás Aktív témák