Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz csabili74 #132408 üzenetére

    Írják hogy át adják a COA matricát, ha tényleg átadásra kerül akkor be vagytok védve jogilag, erre azért még kérdezz rá vásárlás előtt. Bár eleve dobozos settről írnak és az "akción" kivüli árazásuk megfelel a többi, megbízható bolténak.
    Ha be akarnának ijeszteni utólag mindenféle jogi cégek ahogy a németeknél teszik, Ti jóhiszeműen jártatok el mivel figyeltetek az eredetiség hivatalos igazolására, egy normális ügyvédnek ez ujjgyakorlat.
    Nekem felhasználóként semmi közöm ahhoz hogy milyen háttéralkuk szerint alakulnak az árazások egy jogilag bejegyzett cég nyilvános árlistájából történő vásárlás során. Az a hatóságok dolga hogy kiszűrjék.
    Pláne ha figyelembe vesszük hogy a szoftverek terén nincs olyan alapanyag költség mint egy személy gépjárműnél ami meghatározná hogy honnantól veszteséges az értékesítés/ irreális az árazás.
    Folyamatosak a neten a 60-80%-os akciós árazások HIVATALOS kereskedőktől, akár maguktól a szoftvergyártóktól.
    Ilyen szempontból jogilag lényegtelen hogy az egy candy crush, vagy egy operációs rendszer, mind a kettő szoftver, amit valaki/valamilyen programozó csapat leprogramozott x munkaóráért.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák