Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Dictator^ #129192 üzenetére

    "Ez a pendrive más gépekben 60Mb/s sebességre képes.."

    Ezt már írtad előzőleg is, de az továbbra sem derült ki, hogy pontosan milyen Sony pendrive-ról van szó. Ami sebesség szempontjából sem mindegy, lásd az ezzel foglalkozó topik tesztjeit. Ahol ha pl. egy ilyen silány modellről van szó, akkor eleve nincs miről beszélni... :B Apropó, 60Mb/s = 7,5 MB/s, vagyis akkor majdnem oké is a korábban linkelt mérési eredményekkel összevetve. :))

    "Windows 10 Pro verzióról van szó (éppen a legújabb build, de mint írtam ez a probléma azóta áll fent, mióta ASrock alaplapon van - előző szérián is ez volt), 1:1-ben az a build ami a laptopmon is fent van (ASUS G771JW) és ott tökéletesen megy a másol erre a pendrivera (is)."

    Ez már mintha említve lett volna előzőleg, nem szükséges még egyszer. Ellenben akkor pl. egy CDM teszt jó lett volna egyik és másik gépen, hogy mit tud a pendrive USB 3.0 porton. Valamint az továbbra sem derült ki, hogy a problémás hardverkonfigurációnál milyen más USB 3.X tárolóeszközök sebessége, azok is olyan lassúak USB 3.X porton, illetve csak az írási sebességük, vagy csak az említett pendrive esetén van ez.

    "Windows 10 Pro verzióról van szó (éppen a legújabb build, de mint írtam ez a probléma azóta áll fent, mióta ASrock alaplapon van - előző szérián is ez volt - > mármint a legújabb buildek)"

    A Pro az kiadás, nem verzió, az utóbbi a 2004, 20H2, stb.
    Hát ha máshogy nem megy, akkor esetleg vegyél másmilyen márkájú alaplapot (ha csak Asrock esetén van ez), vagy telepíts és használj másik Windows10-verziót, ha pl. csak az aktuális 20H2-nél van ez a probléma és másiknál nem, meg ha minden USB 3.X tárolóeszköznél és nem csak ennél az 1 db, lassú pendrive-nál. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák