Új hozzászólás Aktív témák

  • teleahocipöm

    senior tag

    válasz King Unique #128245 üzenetére

    Igazából csak "költői" kérdés volt, aminek a lényeg, hogy win telepítés során törölte az illető a az illesztő drájvereket tartalmazó partíciót és mégis sikerült feltelepíteni azokat, elméletileg be lehet állítani autómatikus felismerésre, egy bemutató videó szerint.

    A termékkulcsot, mint írtam is másik gépen én nem aktiváltam, az éjszak még jó volt. Közben küldtek egy másik termékkulcsot, egy nagy webshop-ból vettem. Megvárom amíg kapok a noti forgalmazójától is egy a használatit, amin le van írva a win telepítése a illesztő drájverek telepítésével együtt, mert attól tartok a ha a WIN 10 OEM telepítéskor írom be termékkulcsot és utána rakom fel az illesztő drivereket, gond lesz megint.

    Google fordító olyan amilyen, néha egyáltalán nem érteni, ...megláttam az angol nyelvet és rögtön kiléptem, ez reflex, magyar vónék vagy mi :). Istentelen nyelv az angol. :N Még a nyáron Linux alól csináltam ehhez a géphez win 10 telepítőt, de most nem jött össze, valószínűleg az ideg már nagyon dolgozott bennem. Eleve akkor jövök ide és kérek tanácsot, amikor már szét vet az ideg. Na mindegy, köszönöm mindenkinek az értetlenségemre pazarolt időt.. :R

Új hozzászólás Aktív témák