Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Kenderice #127415 üzenetére

    Lehet, de csak olyan kiadásra, ami a frissítési alap kiadásához passzol. Ahol ha az "okosok" jellemzően virágbolti W7 Ultimate/Enterprise kiadást telepítettek a legalábis és jogtiszta W10 Home helyett (...), akkor a W7 Ultimate esetében működhet a W10 Pro upgrade, de az Enterprise már problémásabb.

    "Továbbá kérni fogja-e a windows 10 a sorozatszámot a telepítéskor, vagy tudja használni az eredetit, amit a géppel adtak (gondolom a BIOS-ban van valahol...)?"

    Most el kellene, hogy a közvetlen W7 —► W10 upgrade, vagy W10 újratelepítés a cél a 0-ról.
    Ha ez előbbi, akkor ahhoz MCT stb. használatánál aktivált rendszer kell, ahol az upgrade után jó esetben beaktiválódik a W10 digitális licenccel, rossz esetben újraaktiválást kér, vagy eleve nem is engedi a folyamatot, ha a frissítési alap "okosított". Illetve ha Pro kiadásra sikerül upgrade-elni és a BIOS OEM Key meg Home kiadásra szól, akkor azzal hyilván nem fog aktiválódni a Pro kiadás.
    Ha újratelepítés a cél, akkor telepíteni kell a W10-et a linkelt leírás szerint és kész, automatikus aktiválódni fog a rendszer BIOS OEM Key esetén, nem fog megjelenni az aktiválás és a kiadásválasztó ablak sem, automatikusan az OEM licencnek megfelelő kiadás (pl. Home) települ és aktiválódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák