Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz vlevi #126962 üzenetére

    Hát ja... én is így vagyok vele... februárban felment a win, minden pikk pakk jól ment, márciusban kapott valami frissítést, azóta meg +10 másodpercet várhatok már belépés után mert azóta valami szolgáltatás másképp indul... ha meg nem frissítek akkor én vagyok a milyen...

    #126964 King Unique
    Mint leírtam, odáig már eljutottam, hogy legalább kellek, hogy rákattintsak a gombra, de a gomb működése ami problémát okoz (az 1-es opcióm van beállítva az esetlegesen jobb 5. helyett a házirendeknél ). Az első linked erre így nem ad választ, mint ahogy a második sem. A harmadik sem arról szól, hogy a gomb megnyomása után mi történik. Negyedik linked azért elgondolkodtat, hogy valaki szépen a download gombot frissítések keresésére fordította mert ugye majdnem ugyanaz, de akkor is ma az volt, hogy jelzett, hogy fontos frissítések elérhetőek (semmi egyéb, hogy még is melyik, milyen, mihez), és hogy keressek... a keresés után meg 3 fogadott, mint már letöltődő frissítés. Korábban már volt több is a listában.
    Ennek az elő listázását szeretném elérni. Hogy legalább legyen lehetőségem megtudni, hogy aktuálisan a gépem a beállítások alapján mit talált magából hiányzót, mielőtt elkezdené le is tölteni.

    Akkor hát marad 2 hónapos/ updates tesztidőszak, hogy melyik opt-out rendszerű megoldás válik be válaszként: a "dijjasnak hazudott kapcsolat", mert annyira egyértelmű hogy anélkül mindenki mindent tölt (esetleg valaki gagyin érti az angolt) vagy a házirend 5-ös variációja.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák