Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tordaitibi #125195 üzenetére

    Akkor lehet nem is kellene feleslegesen...
    A topikba meg igen, rendszerint azok járnak, akiknek vagy valami problémája van, vagy a szokásos hogyan kell Windows 10-et pendrive-ra írni, telepíteni, aktiválni, klónozni, megvásárolni stb. kérdésekkel, szóval nemcsak az előbbiből áll. Akiknek nincsen gondja, azok meg nem feltétlen fogják ide beírni, hogy minden oké.

    Miért, van már W11 is? :D Nekem nem rémlik, W10 van a W10-ből alapvetően, max. azon belül újabb és újabb verziók, funkciófrissítések. Ez pedig már a megjelenésnél tisztázna volt, + hogy a normál kiadásoknál rövidebb a támogatási idő és a további támogatáshoz frissíteni kell újabb verzióra, nem újdonság. Meg ugye ingyen, nem kell újabb Windowst venni. Ahol amúgy Home és Pro kiadások esetén 18 hónap, valamint Education és Enterprise kiadások őszi verziójánál 30 hónap támogatás van, + 10 éves életciklussal az Enterprise LTSB/LTSC, szóval nem feltétlen félévente/évente kell váltani.

    Pedig Windows - Windows és a 10-esnél is sok minden beállítható, csak ugye ahhoz meg kellene nyitni a gépházat, + ott a registry, csoportházirend, akár külső program, stb., szóval azért lehet kontrollálni a működést, ami ha jól emlékszem neked is nemrég el lett magyarázva pl. a frissítés utáni újraindítás kapcsán. :B

    Nem tudom milyen válaszokat olvastál itt, de azért nem feltétlen általánosítanék, hogy csak "annyi" lenne a szint, meg ezzel nem degradálnám le az itt segítő tagokat... Meg ugye az függ a problémától is, hogy arra milyen megoldások jöhetnek szóba. Aztán ott kezdődik, hogy kellően informatívan leírni, akár screenshotokkal szemléltetni, hogy mi a gond, ellenben ez sem mindenkinél adott és azért kell sokszor + X kört futni, mire kiderül, hogy egyáltalán miről is van szó. Meg ugye távolról nem éppen reális azt elvárni, hogy itt pontosan tudja mindenki, hogy más hardver- és szoftverkörnyezeténél vajon mi lehet a bibi, pláne ha a megfelelő információközlés is elmarad. Egyébként újratelepíteni nem feltétlen kell minden esetben a 0-ról, amikor ott van a Windows alól indított in-place upgrade lehetősége, vagy esetleg a telepítési adathordozóról bootolva a "rátelepítés", + azért vannak pl. a helyreállítási környezet (WinRE) menüjében is lehetőségek szükség esetére. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák