Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz adrian94 #118804 üzenetére

    Ez a magától törlődött elég érdekesen hangzik, mivel teljesen maguktól normál esetben nyilván nem törlődnek csak úgy az adatfájlok, ráadásul egy másik meghajtótól (D). Itt inkább az képzelhető el, hogy esetleg az antivírus szoftver (melyik?) törölte/karanténozta őket, ahol ha csak karanténozta, akkor onnan visszaállíthatók, kivételekhez adhatók, stb. Vagy lehet a felhasználó törölte őket véletlenül, ahol ha nem te voltál, de más is használta a gépet, akkor lehet ő volt...

    Egyébként meg ahogyan már linkelték, ez az adatmentéses topik témája, mármint hogyan kell adatot menteni, visszaállítani, ez ügybe inkább ott kellene érdeklődni. Ahol az adatmentő programoknál nem derült ki melyikek voltak futtatva, meg hogy azok teljes kereséssel (deep scan), vagy csak gyorskereséssel, ahol az előbbi javasolt minden fájl megtalálásához. Meg hogy hova lettek visszaállítva a fájlok, mert ha másik fizikai meghajtó helyett "okos" módon rá a mentendő forrásmeghajtóra (D), akkor nem meglepő, ha utána hibásak... Meg azt is jó lenne tudni, hogy az a D meghajtó HDD, vagy SSD-e, mert ha az utóbbi, azaz SSD, akkor a törlés után aktív TRIM mellett lőttek a fájloknak (példa).

    "Lehet ez a program a hibás?"

    Nyilván nem, mármint ha telepíted a HDS-t a C-re, meg abból a hivatalos weboldalról letöltöttet és nem valami tákolt verziót, akkor utána nyilván nem törlődnek a fájlok a D-ről. Max. úgy, ha a D-n lefuttatsz utána vele egy destruktív írástesztet, de azt csak nem csináltad, meg nem is említetted. Meg hibás itt inkább a HDD/SSD meghajtó lehet, de annak állapotáról szintén nem derült ki semmilyen információ, ahogyan a pontos típusa sem ismert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák