Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!
    Barátkozom a win10-el, win 7-ről váltottam alig 1hónapja, de kezdem már bánni, mert a win 10 apróbb hülyeségei kezdenek egyre jobban idegesíteni.
    Az egyik ami nagyon zavar benne, és ebben kérem a segítségeteket is, hogy amilyen "kedve" van, úgy teszi a dolgát, vagy épp sem. Kábellel van összekötve a telefonommal (s10+) és mikor zenéket próbálok meg másolni rá a gépről, egyszerűen nem másolja át őket. Elindul a másolás, és simán kilép a másolásból. Próbáltam több verzióban is, próbáltam egyesével másolni, próbáltam egyszerre több zenét is másolni, próbáltam mp3-mal, próbáltam lossless-el, próbáltam hogy nem másolom hanem áthúzom őket a telefon mappájába, de sajnos mindegyiknél szórakozik. Aztán van ha olyan "kedve" van, akkor egyik másikat átmásolja, de ez a ritkább. Ezt sem értem, hogy egyszer miért engedi, és utána miért nem, vagy épp fordítva. Nem a zenék a hibásak, mert volt olyan amit nem másolt át, majd 5perc múlva ismét megpróbáltam, és akkor meg átmásolta.
    A win 7-nél ilyen soha nem volt, ugyan erre a telefonra másoltam fel ugyanúgy zenéket, minden rendben volt vele, és soha egyszer nem csinált hasonlót.
    Légyszi adjatok ötleteket hogy ez mi lehet?! Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák