Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz zonusz #106202 üzenetére

    Hali!

    Hát most jobban örültem volna, ha a W8.1 sem megy fel, de hát ez van... :W

    Szóval akkor ezt kellene tenni (virtuálisan csak ezt tudom mondani, ha ott lennék, 5 perc osz't megy... ;] )

    0.-ik opció az, hogy telepítés idejére csak és kizárólag az egér, a billentyű, a kijelző legyen csatlakoztatva a lapos portjaira, az is USB 2.0 port-ra (semmi más USB-ken, FireWire-n, NAS, nyomtató, hangkari(usb-s értelem szerűen) stb stb) és NET se legyen (router/modem/MiFi stb stb lehúz)
    Utólag majd visszadughatsz mindent, de van, amikor a W10 úgy véli, hogy felismer valamit, ahhoz telepíti a driver-t, csak amikor "élesíteni kellene", akkor megdöglik, mert xarul ismerte fel
    1. Letöltöd ezt: MediaCreationTool1903.exe
    2. Elindítod és letöltöd vele a legutolsó W10 ISO-t (1903), de úgy, hogy nem USB telepítőt hozol létre, hanem ISO-ként mented (ez FONTOS!!!) (kiválasztod a nyelvet, meg, hogy x64-es legyen)
    3. Letöltöd a Rufus-t (portabele avagy telepítős verziót, azt rád bízom), és ezzel készítesz egy telepítő-médiát (pl. Pendrive-t stb stb)
    4. Beboot-olsz erről a Pendrive-ról (ha UEFI módban van a BIOS, akkor UEFI: és pendrive neve, ha Legacy, akkor USB: Pendrive neve), amikor elérsz addig, hogy hova kellene telepíteni, akkor az ÖSSZES PARTÍCIÓT le kell törölni (W8.1 által létrehozott partíció nem játszik W10 esetén. Katt minden partícióra és TÖRLÉS, egy se maradjon, majd ÚJ opción katt (ekkor 3 partíció jön létre, a legnagyobb méretűre állj és TOVÁBB))

    Hát hirtelen ennyi, majd írj! ;)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák