Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz pzstm #10020 üzenetére

    Szerintem nem kell magyarázni a bizonyítványt.
    "Nálad lehet valamiért/valami miatt van, gyanús, hogy hivatalosan lehet csak szeptemberben kapnál jelzést, talán pont emiatt....."
    Nem hinném, hogy egyedi esetről lenne szó, mert a skálázásra nagyon sokan panaszkodtak itt a topikban is.
    Szeptemberben, mármint akkor ajánlaná csak fel a Win10-re frissítést, az jó? Mekkora parasztvakítás ez is, hogy netek 07.29., aztán mki megkapja, de mégsem, mert itt-ott még reszelne kell rajta egy bizonyos rétegnek...Itt volt rá csak a tavalyi hivatalos bejelentést követően háromnegyed év (+az azt megelőző időszak), x millió Insider visszajelzése, felhasználói szokásai, de még mindig nem sikerült teljesen eltalálni. És, ha azt mondja az ember, hogy nincs ez még minden téren teljesen kész, meg jól beállítva, akkor persze, hogy ő a hülye...
    Az is fergeteges, hogy bizonyos dolgok milyen felemásan működnek a rendszerben. Van, akinél beállítható az asztali Windows Photo Viewer alapértelmezett alkalmazásnak, van akinél nem (nálam sem). A modernben meg full screen mód sincsen, mert F11-re nem reagál, a korábbi buildokban lévő full screen lehetőséget meg olyan okosan kivették, ahogyan sok mást is. Na persze, ha átváltok desktopon tablet módra, akkor már műxik, igaz csak a tálca marad ott az alján, de baromi kényelmes. :D Na meg van rá vmi registry hack is, mert ugye máshogy nem lehet beállítani, az is frankó.

    (#10018) Warter: ez nem károgás, hanem alapvető, a mindennapi használatot és komfortérzetet befolyásoló hiányosságok jogos felvetése.

    (#10034) mefistofeles: "nem én vagyok a microsoft fizetett bérence hanem inkább ők a konkurencia "megtámogatott" alkalmazottai." - mellélövés a javából, mert itt pont senki nem L...messiás és ez a gáz, ehhez nem kell vkinek egyik oldal felé se elkötelezettnek lennie. Ha vmi nem olyan jó, vagy nem ér el minden téren egy szintet, azon véleményét nyugodtan leírhatja bárki. És nagyon kérdéses, hogy ebbe a szűk 1 hétbe olyan javításokat kapna, ami minden problémát orvosol. Inkább x hét/ hónap, ősz, vagy ki tudja...?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák