Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz Redneck #100362 üzenetére

    Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy 900 millió gépen fut Win10, az lenne a furcsa, ha nem lenne olyan a neten, akinek gondja van vele. Szerintem ne másokat less, hanem próbáld ki magad, mert géptől és felhasználástól is függ, hogy lesz-e bármi probléma. Azért kapott a 1903 javításokat is, például különváltak bizonyos folyamatok, amik javítják a kereső és a start menü megbízhatóságát is. Korábban linkeltem egy teljes listát magyarázattal.

    Ha a WU megjeleníti a frissítést, akkor nem vagy érintett a kompatibilitási problémákban. A frissítés után 10 napod van eldönteni, hogy megfelel-e, ha pedig nem, akkor pár perc alatt (SSD) visszateszi a 1809-et, és az újnak nyoma sem marad. Aztán nyugodtan ki is hagyhatod ezt a kiadást, ha szeretnéd.

    Ettől függetlenül ha a jelenlegi rendszered tökéletes, akkor egy biztonsági mentés mindenképpen ajánlott. Ha nem is akarsz külső programot használni, ott a beépített, amit a helyreállító menüből is használhatsz. Később lehet bármilyen problémád, akár vírusfertőzés is, így pedig gyorsan visszarakhatod a jól működő rendszered.

Új hozzászólás Aktív témák