Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz simon7012 #15348 üzenetére
az a két dolog más. A hagyományos desktop hátérkép illetve a Start képernyő háttere...vagy lehet én is félreértem
samgar:
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Joker_5x
tag
Sziasztok !!
Az lenne a kérdésem hogy van az a progi vagy app. vagy mi amivel a csempéket lehet megcsinálni úgy, hogy több csempe alkosson 1 képet ! Mi annak a neve? És hogy tom leszedni?
Elöre is köszi a válaszokat !!
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
jety91
őstag
-
simon7012
aktív tag
válasz fatallerror #15350 üzenetére
A másodlagos asztalt gondoltam...
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
pzstm
titán
válasz fatallerror #15358 üzenetére
ő a start képernyő hátterét is desktopnak gondolta (szerintem)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
simon7012
aktív tag
Lehetni lehet, de mondjuk beállítod 30 percre, hogy váltogassa a háttérképet
akkor Win 8 össze-vissza váltogatja nem a megadott időben.
Ez a 7-esen rendben működött... ;Igen az idővel van a baj. Nem jár jól az órája.....
[ Szerkesztve ]
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
pzstm
titán
válasz simon7012 #15362 üzenetére
jah értem....a baj az idővel van? mármint hogy nem 30 percenként váltogatja?
(sajnos nem használtam sosem ezt a funkciót, így passzolom a dolgot)
-
< CyberBob >
őstag
Kommentár nélkül: A Microsoft társalapítója szerint jó a Windows 8, de vannak fura dolgai .
"Paul Allent zavarja az is, hogy a Windows 8 kizárólag az új Start képernyővel indul el, nem állítható be alapértelmezettnek a desktop."
"Allen azt mondja: a Start képernyőn is biztosítani kellene a csempék hierarchikus, a fájlok és könyvtárak esetében megszokott rendezését, mert nagy számú ikon esetén a görgetés nem hatékony."
"Allen szerint az lenne az ideális, ha a Windows mindig abban a módban maradna, amelyben a felhasználó aktív alkalmazása fut."
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
samgar
őstag
Metro ui alatt iexplorerben hol tudom beállítani, hogy hova töltsön le?
Oppo Find X5 PRO
-
Bali27
addikt
válasz < CyberBob > #15364 üzenetére
És milyen igaza van...
-
addikt
válasz Bali27 #15368 üzenetére
Elég egyértelmű dolgok amit mindenki azonnal lát, ugyan ezekről beszéltünk itt sokan eddig is. Gorneck mondjuk rávágta hogy minek rugózunk ilyeneken soha nem lesznek benne ezek, hát a cikkben azt írja hogy szerinte meg ezek gyorsan javítva lesznek. Reméljük az utóbbi lesz az igaz
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
mfercso
tag
Sziasztok nem ide való kérdés de valaki kipobáltátok már az office 2013-at milyenek a tapasztalatok ? írjatok nekem róla mert szeretném kipróbálni feltenni a win-8ra.
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
aAron_
őstag
Lenne egy elég kezdő kérdésem, hogy tudom beállítani, hogy a nagy gépen ne kérjen jelszót, de laptopon igen? sehogy nem jövök rá...
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
bocs a dupláért, megtaláltam soundsonic hsz-át, megoldottam
What is your ikigai?
-
vlevi
nagyúr
válasz < CyberBob > #15370 üzenetére
Két dolog történhetett. Vagy ténylegbígy gondolja, és akkor hurrá, mert én is ugyanezeket a furcsaságokat vettem észre használat közben.
A másik lehetőség, hogy a kedélyek nyugtatására a merketingesek kitettek egy ilyen posztot az ő nevében -
Drag77
senior tag
Frissülnek APPok : Link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
pzstm
titán
Mint láthatjuk, sok mindenben végre kezd arra a szintre érni a Microsoft, mint ahol már olyan vetélytársak vannak, mint az Apple az OSX-vel és az iOS-szel
Ez csak szerintem badarság ez a mondat?
-
veterán
Én értem kb. mire gondol:
Az OSX legújabb verziójában a teljes Cloud integráció az egyik új szolgáltatás. Mivel a Mountain Lion előbb jelent meg, így ahhoz méri a rendszer szolgáltatásainak fejlettségét.
Az iOS-nél a Metros alkalmázosok felépítésével akar párhuzamot vonni szerintem,
Az Androidot meg az iOS-t azért említi egy mondatban, mert eddig nem volt a Windows része egy mindent átfogó alkalmazásbolt, míg az említett mobilos rendszereknek részét képezte.Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
válasz Neil Watts #15380 üzenetére
aham
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
FET-MEN
veterán
Üdv az uraknak. Megéri már win7-ről váltani? Vagy semmi ujdonság mert akkor nem csesztetem ez nem android
Iphone 7
-
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz Neil Watts #15383 üzenetére
Köszi a gyors választ. SSD még nincs merugye notebook és sok tárhelyet használok, azért nagy darab ssd-re gyüjtök. Hát csak ez a 90 napos verzió nem vonz.. Meg lehet már venni? Gondolom még egy vagyon
Iphone 7
-
félisten
Akik szívesen látnák viszont a Start menüt, azoknak egy lehetőség:
IOBit - StartMenu8 (English)
(még Beta, csak saját felelősségre kipróbálni!)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz Neil Watts #15386 üzenetére
Azt tudom hogy nem az a lényege , csak nem akarok kinlódni külső HDD-zéssel De köszi
Iphone 7
-
kispx
addikt
válasz Neil Watts #15383 üzenetére
De HDD-vel is látványos a gyorsulást. Megéri kipróbálni. (Feltéve ha minden driver adott hozzá, és használt programok is kompatibilisek vele).
-
FET-MEN
veterán
-
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz FET-MEN #15387 üzenetére
Én is azt akartam kérdezni, amit előttem kérdeztek. Nincs optikai meghajtóhelyed? Mert oda be szokták tudni paszírozni a HDD-t, a HDD helyére pedig egy 128-as SSD. És akkor olcsóság is van (relatíve, persze), meg tárhely is, meg sebesség is
Mennyire gyakran használod a DVD-ta notebookban? -
pzstm
titán
válasz Neil Watts #15388 üzenetére
Hat ha nekem egyszer valaki egy ilyenben tudna segiteni az nagy josag lenne. 2eve ki sem nyitottam a dvd meghajtot de lehet 3 is van
-
MODERÁTOR
A Zene alkalmazás csak engem szivat azzal, hogy random bezáródik? Vagyis oldalt ott marad a futó listában, de megáll a zene, eltűnik oldalról, ha kiteszem és gyakorlatilag mintha újra indítanám, mikor rákattolok a listában..
Everybody lies.
-
< CyberBob >
őstag
Szerintem eddig gyűjtötték a visszajelzéseket majd mikor elérte a kritikus tömeget az elégedetlenek száma lépni kellett az ügyben. Logikusan ennek az előkészítése volt a korábbi bejelentés a fél / egy évenkénti "rendszer változtatásról". Nincs ezzel semmi gond.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest