Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz mutyi #37720 üzenetére

    HP Folio 9470. -> nem 9470m véletlenül? Interneten keresésre csak ilyet találok, és annak is kettő verzióját, az ultrabookot és a notebookot. Neked melyik van? Mert elképzelhető hogy különböző driverek kellenek nekik. Bit verzióból jót tettél fel?

    Próbáld meg az x86os és az x64-es mappát rámásolni a telepítő pendrivera, és amikor drivert kér a telepítés elején, akkor tallózd be neki a könyvtárat.

    Amúgy meg az miért van,hogy ha már usb 3.0 és nincs driver, de a telepítő elindul mind addig amíg kiválasztom a nyelvet,majd ahogy bedobná a merevlemezt akkor írja ki ezt a hibát és kérné a drivert? -> így müködik, ez a telepítés menete. Megnyomod a bekapcsoló gombot, a BIOS elindítja a gépet, megtalálja a boot managert a pendriveodon, a boot manager betölti a Windows 7 telepítőt. A BIOSnak saját driverei vannak a hardver müködtetéséhez, ezért tudja betölteni a windows telepítőt. Amikor teljesen betölt a windows telepítő, akkor a BIOS "átadja" a windows telepítőnek a hardvereket irányítását. Betölt a Windows telepítő, ez gyakorlatilag olyan, mint egy mini operációs rendszer, Windows Pre-Installation Environment (WindowsPE) a neve, és szüksége van saját driverekre a hardverek müködtetéséhez. A Windows 7 WinPE-ben nincs gyárilag USB 3 driver, ezért van a szenvedés Windows 7 USB 3.0-ás telepítése esetén. Szóval a WinPE-t betöltötte a BIOS, de a telepítést már a WinPE végzi, és ezt nem tudja megtenni az USB 3 driverek nélkül. Ezért szól akkor, amikor.

Új hozzászólás Aktív témák