Új hozzászólás Aktív témák

  • Koocka44

    csendes tag

    Sziasztok!

    Furcsa problémával találtam szemben magam, és jópár guglizott "megoldás" alkalmazása után sem jutottam előrébb. Reménykedem, hogy ti tudtok segíteni.

    A következő a probléma:

    Adott egy laptop, hardver spec szerintem lényegtelen.
    Win7 32biten a következő dolog történik: a gép indítás után változó időközönként baromira belassul, az egér szaggat, videólejátszás is akad. Feladatkezelő magas CPU vagy memória használatot nem mutat, és egy restart megoldja.
    A guglizott megoldások alapján néhány szolgáltatás kilőve : otthoni csoport, media player hálózati médiafelderítő vagy miaszösz, windows update. Fájl és nyomtatómegosztás, hálózatfelderítés kikapcsolva (mindjárt írom hogy miért).

    És itt jön a számomra érthetetlen dolog: csak egy adott hálózatra kötve csinálja ezt a gép, méghozzá kollégiumban. Ezért gondoltam, hogy kikapcsolok minden hálózathoz kapcsolódó keresést, felderítést, hátha a sok gép üti meg, valamint minden hálózathoz/internethez kapcsolódó alkalmazást (pl. skype), de nem használt, ráadásul a szobatársam gépével semmi gond nincs, illetve otthon ez is működik.
    Miután feltűnt, hogy hálózatfüggő a dolog, kipróbáltam, restart se kell, elég az UTP-t kihúzni, viszont visszadugás után megint random idő múltán elkezd bohóckodni.

    Wint újrapakolni nem szeretnék, ha nem muszáj, szóval ha azon kívül lenne valami ötletetek, azt nagyon megköszönném. :)

Új hozzászólás Aktív témák