Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Üdv,

    Egy Windows 7-es laptoppal szívok nagyon-nagyon már lassan 5 napja, amióta megvan. A probléma ott kezdődött, hogy ahova vásárolva lett(nagyszülő), ott nem működik normálisan az internet. Egy ősöreg IBM gépet váltott le, amivel működött a net, le volt kódolva jelszóval, így minden indításnál felugrott az ablak, be kellett írni, ment.

    Na, az új gépnél ilyen nem volt, nem talált hálózatot, semmit, non-stop a Telefonos kapcsolat című ablak ugrott fel. Ezt orvosoltam, egy új hálózatot hoztam létre t-home instant segítséggel és így ment a dolog, szuper. Ugyanakkor a felugró telefonos kapcsolat ablak még mindig megvolt.

    Jött a trükk, ha áramtalanítva lett minden(modem pl), akkor a következő bekapcsolásnál nem találta a hálózatot a gép. Meg kellett keresni a megosztási központban, manuálisan csatlakozni, és ugyanúgy kérte a jelszót. Rögtön itt kérdezem, miért? Mire föl? El volt mentve minden, be volt állítva a hálózat. Egy router és gép áramtalanítás miatt miért felejtett el mindent?!

    Következő probléma. Elhoztam haza a gépet. Bekapcsolom, nem csinálok semmit. Betölt, első dolog, a felugró telefonos kapcsolat ablak. Miért? Bezárom és hagyom pihegni. Eltelik egy perc, és elkezdenek nyílni ugyanilyen ablakok, de durva sebességgel, tonnaszámra, vagy 200 darab, mindegyik Avira ikonnal az asztalon. Le is halt a gép, USB-t nem is érzékelte, teljesen meghalt percekre, alig tudtam bezárogatni. Nem egyedi, itt nálam minden bekapcsolásnál ezt játssza. Hálózati kábel a közelében sem volt, wifit érzékelte, de még nem csatlakoztunk egyszer sem.

    Kérdem én, mi lehet ez? Fogalmam sincs, ötletem sincs, de holnap kéne koleszba egy hétre kölcsön a gép, viszont használhatatlan, utána egy hét múlva vissza nagymamának, akinek még 110%-osan működő géppel is akad baja, nem hogy ilyen idegbeteg szerkezettel.

    Bármi ötlet van, szívesen veszem, előre is kösz! :R

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák