Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz sztivo #13741 üzenetére
3rd party meghajtókat nem tettem fel, csak az AMD chipset, illetve a videókártya meghajtót. SSD 74%-os állapotú , lehet, hogy az nem tetszik neki?
Ha ótvar az SSD, akkor a vajon a 21h2, hogy-hogy gond nélkül települt, frissül és a játékok is futnak rendesen.
Próbáljak futtatni egy chkdsk-et?Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Kékes525
félisten
válasz sztivo #13743 üzenetére
Nálad lehet, hogy a hardverrel lehet a gond, nálam általában minden rendben van a Windows11-el. Ha mégis van valami gubanc, akkor van a Macriummal napi mentéseim és 3 perc alatt vissza tudom tenni az előző napi, vagy régebbi rendszert. Nekem több mint 11 programom van...
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
addikt
válasz sztivo #13771 üzenetére
Az a baj, hogy bármilyen jellegű állapotfelmérésre is bekapcsol, amikor olyan programot nyitok meg, amelyik figyeli, milyen hardverek elérhetőek, különösképpen, ha valami az állapotokat, leterheltséget is figyeli.
A vírusírtó és hasonlókról már nem is beszélve, de az nekem nincs.Más haszna is lenne eltüntetni: Ha véletlenül vírus lepné el a PC-t, nem érné el ezeket a lementett adatokat.
Továbbá ha egy másik ember hozzáfér a PC-mhez, nem látná, ami ezen a meghajtón van, mert a létezéséről sem tudna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Pályaválasztás, továbbtanulás, diploma
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest