Új hozzászólás Aktív témák

  • Phvhun

    őstag

    Na egyébként az alapvető problémám az az, hogy itt nem csak fejlesztéshez kell az eszköz, hanem van hogy marketinges kutatás tervezéséhez, ami pl nem feltétlen ugy zajlik, mint egy szoftver készítése. Menetközben a feladatok gyakran változnak projekten belül is, szóval kicsit kaotikus a helyzet. Van hogy egyedül dolgozom, van hogy külsősökkel, akiket nem feltétlen lehet rávenni az aktuális project management eszköz használatára, meg ilyenek vannak.
    Plusz ugye van 1000 féle eszköz, amiket végig kéne próbálgatni, de most pl tesztelem a pivotaltrackert, amibe bele lehet integrálni a campfire-t a dolgozók közti kapcsolattartásra, de ez ugye 2 külön gyártó, szóval keveredik a felhasználói élmény, más az UI, etc.. Tehát jobb lenne 1 tool, ami ellát mindent.
    Most pl az asana-t használjuk, csak azzal is az a gond, hogy nem lehet benne rendesen kommunikálni, szoval arra meg ott a gmail, de ott meg elvesznek az utasítások néha, meg nem lehet asanában levelekre linkelni, amiben egyéb információk vannak a task befejezéséhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák