Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz honda 1993 #12823 üzenetére

    Amikor valaki beküld egy oldalt értékelésre akkor én soha nem a kódot nézem meg, mert vannak nálam okosabbak akik megmondják milyen fatális hülyeségeket csinál az illető. Én mindig a designt nézem. :)

    Ami elsőnek kiveri a szemem, hogy 1366x768-n semmit nem látok az oldal lényegi tartalmából. Van fent egy teljesen értelmetlen csík is amiben az FB és a YT van. Illetve a menü is kissé értelmetlenül van megcsinálva. Mindezek mellett ott van az a kép is. Ami annyira letolja a tartalmat, hogy instant be is zárnám amiért nem tudom, hogy mi van rajta. Az UX designt félre téve, kevésbé trendi designja van az oldaladnak. Ami a legundorítóbb az a szöveg piros háttere. :D Érdemes megnézni trendi oldalakat mondjuk az FB van egy olyan oldal, hogy CSS Awards vagy valami hasonló, minden nap kitesznek egy szép oldalt, onnan leshetsz el trükköket.

    Ami meg nagyon nem tetszik az, hogy az oldal alja értelmetlen. Leér 200000px mélységig azért, hogy fehér legyen? Van a height: auto. :)

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák