Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
válasz Dave567 #4023 üzenetére
Akkor már itt is a válasz a kérdésemre, hogy nem nálam van a baj..... (Rohadjanak meg khhhmm...)
Tegnap ezt próbáltam ki és azt nem mondom,hogy tökéletes lett de most az eddigiekhez képest ezzel kifejezetten játszhatónak tűnik de azért így is van néha lagg stb csak sokkalte kevesebb.
A VGA driverben pedig teljesítményre kapcsoltam át nem balanced és nem is quality
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dave567 #4036 üzenetére
Nekem akkor laggolt pl, tavaly , (jó azóta már volt vagy 5 nagy frissítés) amikor Steel Legend lapom volt, Ryzen 7 5800x-el, RTX 3060 ti-vel. Egyszerűen nem lehetett játszani vele, bármit csináltam. Most egy szar lap van, értsd a 20 ezres legszarabb, Ryzen 5 5600, és egy RX 5700 XT, és gyönyörűen megy. De sztem tavaly sok embernek laggolt, ha jól emlékszem.
https://gamergep.hu/
-
tupacamaru
veterán
válasz Dave567 #4036 üzenetére
Nálam nem szokott lag lenni, csak olyan hogy befagy a szerver és kidob mindenkit.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Dave567 #4045 üzenetére
Tudnál egy linket adni, hogy ezeket az adatokat hogyan kell kiíratni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
válasz Dave567 #4055 üzenetére
Az alapok sikerültek, már csak a %-okkal küzdök.
-
tupacamaru
veterán
válasz Dave567 #4058 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Holnap majd próbálkozok még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest