Új hozzászólás Aktív témák

  • Szasza1977

    csendes tag

    Látom elég off a topik, de mindegy is. Beleolvastam az utolsó oldal hozzászólásaiba és arra gondoltam felhívnám a figyelmet egy olyan dologra a játék világával kapcsolat, ami sok kérdésre választ ad.
    Szóval olvastam olyan hozzászólásokat, hogy milyen körülményes a technopapnál elkészíteni a foglalatos tárgyakat, töredékeket meg zsoltárkódokat pakolászni, miért nem lehet egyszerűen csak ráhúzni egy tárgyra az adott cuccot stb, meg hogy innen-onnan összelopkodták a játékban használt megoldásokat.
    A játék Warhammer 40,000 univerzumban játszódik. Szóval ez nem egy random összeötletelgetett fantasy világ, hanem az egyik legnagyobb, legrégebbi és legjobban kidolgozott, ennek megfelelően minden apró porcikája jól definiált, a fajokon keresztül a kasztokig, a páncélok, fegyverek kinézetéig stb. Így igen, a technopapok képesek tárgyakat módosítani, így még az inkvizítor is kénytelen erre a célra felkeresni egyet közülük.
    Aki ismeri a W40k világát az tudja, hogy ez azon belül egy tűpontos játék, egyébként ha elolvas valaki egy jelentősebb könyvet a témával kapcsolatban, az utána egész más szemmel néz a játékra.
    Persze ha valaki a Dio3-on szocializálódott, annak biztos nem fog bejönni ez a játék, hiszen ez ahhoz képest egy túlbonyolított game, nincs benne 25 kaszt, és nem lehet csukott szemmel, a skilleket összevissza aktiválgatva végigvinni. Ez egy rétegjáték, ahhoz, hogy teljes legyen az élmény, kell némi háttérismeret.

    https://steamcommunity.com/id/szasza159

Új hozzászólás Aktív témák