Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz McDuglas #6944 üzenetére

    Jómagam is ennek vagyok a híve, mondjuk nekem már szerencsére elég jó cuccaim vannak, kicsit csalódtam is, h nem emelkedett a lvl a múltkor, mikor kb. 8. próbára sikerült csak megölni.
    Üdv itt!

    (#6939) allnickused: ajnye! Elmondhatnád, h miféle fórumon voltál, h oda véletlenül se menjek. Basszus, minek ugatni, h ilyen-olyan noob... mintha más MR 29-ről indult volna, vagy mindenkinek mindent tudnia kellene... :U Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni. :R

    Magas lvl enemyhez ismételném a taktikám: amit nem látnak, arra nem lőnek (kivéve az arbit, de az másik történet). Láthatatlan framevel nagy nyugalommal be lehet menni közéjük, CP+coaction legyen, ez elvileg -34.5% armor, és ha mások is hoznak CP-t, akkor még több.

    Ha nincs durva crites fegyó, akkor érdemes melee-vel kombó+weeping wounds + gas vagy corrosive irányba menni. Kicsit lassabban öl, de megbízható. És mivel nem látnak, meg lehet várni, h meghaljanak :)

    Ha mondjátok mivel mentek, akkor ajánlunk konfigot rá. Most a Dex Dakra-t próbálgatom, meglepően kellemes csalódás, szépen felszeletel mindent IS ;] Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg... :)

    Kuva fegyókról írtunk röviden, nekem mondjuk a hind nem jön be, de ha MR-t és lvl 40 fegyót akarsz, akkor a nyamvadt 5 formát bele kell ölni.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák