Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz Tomi_78 #9342 üzenetére

    Ahogy látom, nem csak C#, hanem úgy általában objektumorientált programozási alapok is csiszolásra szorulnak. Én nem vagyok tanár, és a topik témája is bőven kimerül a tanításban, de én a következőket javasolnám neked:

    - rengeteg jó forrás van (leginkább angol nyelven), mégis egy egyszerű, könnyen tanulható és magyar nyelvű könyvet javasolnék: Sipos Marianna: Programozás élesben - C# (megadja a kezdő löketet, az abszolút alapokat)
    - kezdésnek én WinForms helyett console-ban gyakorolnék, alapoznék. Ha ez flottul megy, akkor jöhet az ablakozás. Az ablakozás mindaddig várhat, míg a nyelv alapjait meg nem ismered: keywordök, objektumok, névterek, metódusok, láthatóság, öröklődés, stb.

    Tényleg csupa jó tanácsként szánom a fentieket, és elnézést, ha tévedtem, rosszul mértem fel, hogy nem csak C#-ban, de úgy alapból OO programozásban is abszolút kezdő vagy.
    Amúgy meg a C# szerintem egy szuper nyelv: egyszerű, könnyen kezelhető, de mégis sokoldalú. Főleg a rengeteg forrásanyag, tutorial, 3rd party libraryk miatt.

Új hozzászólás Aktív témák