Új hozzászólás Aktív témák

  • FehérHolló

    veterán

    válasz Lortech #1773 üzenetére

    A megfelelő thread cleanupot biztosítani kell ezektől függetlenül, mint ahogy a normál leállást is preferálni kell (thread értesül róla, hogy le kell állnia és leáll, ha van rá idő vagy kritikus megvárni).
    Igen, ezt erőltetem. A lényegben tehát egyetértünk. Csak abban nem, hogy szerintem a kérdéses problémát csak a szőnyeg alá söpri a te megoldásod. Ha "rendesen kitakarít" a programozó, akkor semmi szükség rá. Kényelmi funkció, ami szerintem túlzottan óvatlanná teheti az egyszeri halandót.

    Debugolásról meg annyit, hogy tegyük fel, hogy normál módon akarod leállítani a szálakat, szerinted mindent megtettél ennek érdekében. Ha a háttérben futtatod a szála(ka)t, akkor viszont soha nem fog kiderülni (vagy csak vért izzadás árán) az ellenkezője. Tehát nem/nehezebben jössz rá, hogy mégsem úgy működik valami, ahogy eltervezted.

    Konkrét probléma nélkül elég nehéz egzaktabbá tenni a beszélgetést. Én úgy érzem, hogy megértettem a te álláspontodat. Részben egyet is tudok érteni veled. Azonban én hasonló esetben (nagy általánosságban) nem fogom használni a megoldásod a fenti érvek miatt. Mások pedig cselekedjenek a saját belátásuk szerint. :)

    [ Szerkesztve ]

    Skynet is real. It's called Google.

Új hozzászólás Aktív témák