Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Akkor ha jól értem:
A korábbi írásodból:
"
Ez így 3 szakember, és a negyedik fogja majd valamikor felrakni a villanyórát. Ha olyan partnert fogsz ki, ő megcsinálja a H elosztót és le is mezetékeli az óráig, persze plusz pénzért, nyilván ekkor ő nyilatkozza le a 6 pontot, saját villanyszerelő így kihagyható...
"
Erre a részre vonatkozott, hogy ha szerencséje van akkor talál olyan partnert aki hajlandó a kiselosztók felújítása és mért vezetékezés csere, valamint meglévő 3-4 áramkörök ellenőrzése-visszakötése és a klíma számára új tápkábel kiépítése munkálatokat is megcsinálni.
Na erre kapta azt a választ, hogy ezekhez szerezzen saját villanyszerelőt.Azaz a "partner"-re továbbra is szüksége van a papír munka miatt és a mérőóra valamint betáplálás kialakítása miatt, majd a mért vezetéket meg a haveri villanyszerelője végzi.
Szóval:
-1: Meghatalmazza a partnert a mérőhelyi munkálatokra;
-2: MVM-Démász kijön, plombát bont;
-3: a fent meghatalmazott partner kialakítja a mérőhelyet, betáp vezetékezést, de Ők nem plombálnak vissza;
-4: Ezután a haveri villanyász megcsinálja a mért kiselosztókkal kapcsolatos munkálatokat, vezetékezéssel. Persze a haveri villanyásznak muszáj legalább OKJ képesítéssel rendelkeznie, jobb ha van Vetr azonosítója;
-5: Ha végzett szóltok a fenti partnernek hogy lehet készre jelenteni. Megtörténnek a megfelelő rublikák kitöltése a papírokon, aláírások;
-6: A partner leadja a papírt, majd x héttel-hónappal később jönnek az MVM-Démász saját emberei, felrakni a mérőórát és a kismegszakítót felrakni-cserélni (ezt is érdemes jelezni valahol hogy ha a meglévők cserések);Közben meg persze valamikor kap egy tájékoztatót hogy mennyi amit külön a Démásznak fizetni kell a hálózat teljesítménybővítésért.
Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
godlikezaza
csendes tag
Hm.
Én ezt a sorrendet egy ideális körülményekre tudnám értelmezni, tehát nem olyan korszerűtlen állapotoknál mint nálam.
Mint említettem, a mérőhely kialakító partnerek már voltak itt felmérni. Nekem azt mondták, hogy mielőtt ők munkához látnánk itt, azelőtt itt még egyéb munka van, amit ők nem fognak megcsinálni. Arra jöjjön a haver villanyász. (Egyébként még név szerint is ismerték a "haver" villanyászt, tudják ki, és még javasolták is, hogy ő tapasztalt megbízható régi motoros, tökéletes megoldás.)Tehát az a kérdés, hogy igazából mi az a munka, még minden hivatalos H tarifás dolog előtt, amit amúgy a mérőhely kialakító MVM partner meg tudna csinálni, de nem hajlandó.
És amire az MVM mérőhely kialakító azt mondta, hogy a haver villanyász (aki, ha jól vettem ki, ezen a környéken nem lehet ASZR, meg egyéb) tudni fogja pontosan mit kell.
És, hogy még a klímához is szükséges lenne-e előzetesen alakítani valamit.A köztes Démászos plombabontás egy picit megint újdonság... a köztes időkben a szokásos áramellátást/fogyasztást nem befolyásolja semmi? Lehet plomba nélkül minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest