Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok (Buek)

    Laikus lévén hozzáértők tanácsát kérném.

    (5 lakasos társasház)

    Teljessen random módon a lakásban néha, a fi relé lekapcsolja a rendszert. Néha 1 héten többször is van, aztán több hétig hónapig semmi,( el is felejtjük) aztán megint megtörténik. Valamikor nappal, de sokszor ( mint most is) éjszaka mikor alszunk tehát a legtöbb fogyasztó nincs is használatban és csak reggel vesszük eszre.

    Leginkább az zavar hogy teszem azt hosszú hétvégén/nyaraláskor nem vagyunk otthon megint megtörténik és leolvad a hűtő/fagyasztó.

    Ez valami fogyasztó (hűtő/tv/nas stb) hiba vagy rosszul megépített hálózat? Szakember ki tudja szűrni/mérni vagy ez egy sziszifuszi soha véget nem erő munka lenne?

    Esetleg valami köztes megoldásként van értelme hogy pl. veszek 1-2 ( nem túl drága) mobil fi relét, és azon keresztül csatlakoztatok 1-2 fogyasztót pl hűtő vagy - az egy Elosztóról táplált -wifi/settopbox/nas rendszert ( ezek aktívak este is), es ha megint történik baj akkor nem az egész lakás hanem csak az az egy fogyasztó esik ki, de ami fontosabb akkor mar legalább tudom hol lehet a baj (?)

    ötlet vélemény tanács?
    köszönöm

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák