Új hozzászólás Aktív témák

  • miroon

    aktív tag

    Sziasztok!

    Van esetleg valami vízálló megoldás, szerelt "lengő" kábel csatlakoztatásra? Medencéhez gondolkodok azon, hogyhogyan lehetne vízállóan kivitelezni az áramforrást. (Főleg az eső a probléma, nem feltétlen a kifröccsenő víz, de persze az is gond.)

    Jelenleg nincs áram a közelben, így egy 20 méteres gumikábeles hosszabbítóval (h07rn) vinném oda az áramot. Itt azt találtam ki, hogy egy vízmentes IP védett kötődobozban lenne a csatlakozás, ahol betudom dugni a medence vízforgatóját a hosszabbítóba. Na de itt jön a problémám, hogy ez normál esetben, ha a vízforgató nem szerelt dugvillával lenne, akkor egy tömszelencével betudnám vízmentesen vezetni a dobozba, de mivel szerelt, így ez nem megoldható. Van erre megoldás? Nem szeretném levágni a csatlakozást a vízforgatóról mert egy nem túl olcsó darab, ami még garanciális.

    Találtam "osztható" tömszelencét, viszont aranyáron mérik a simához képest. Van erre olcsóbb alternatíva szerintetek? Vagy valami jobb megoldás amivel IP védetten összelehet kötni?

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Midnight Black

Új hozzászólás Aktív témák