Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Kroni1 #10694 üzenetére

    Igazából nem nagy kunszt, onnan fogod megtudni hogy "problémás"-e a terület, hogy 4 hétnél tovább tart mire válaszolnak.
    Alapvetően az igénybejelentést Te magad is elindíthatod a fent linkelt weblapon bejelentkezve, vagy emailben, vagy a Budapesti, Érdi, Székesfehérvári EON irodákban szeméylesen. A Budapestinél ha nincs időpont a kövi 3 hétre (általában nem szokott), akkor reggel 7-re oda kell menni, 8-ig sorban állni és 8kor nyitják a kapukat hogy kiadjanak 40 sorszámot aznapra, aki későn érkezett annak nem jut aznapra, előre nem engednek foglalni időpontot.

    Amikor megjön a válasz, remélhetőleg megkapod a "Műszaki gazdasági tájékoztatót", amely ha csak 2-3 oldalas, akkor megírják a második oldalon egy külön kis keretben hogy "csatl. berend. tervjóváhagyás, csatl. műsz. dok és kivitelezői nyilatkozat", mely esetben nincs probléma a hálózaton, eldöntheted hogy a feltételek tettszenek-e, ha igen, visszaküldöd azonnal aláírva, mivel 3 hónapon belül visszakell hogy kapják alá írva.
    Persze ha ez idő alatt megtörténik a részetekről a szabványosítás-kivitelezés is, akkor egyben le lehet adni, de én mindig azt mondom, hogy legyen az MGT külön aláírva beküldve, biztos ami biztos.

    A másik verzió hogy a fenti rövidítve "MGT" dokumentum 5-7-10 oldalra duzzad, amelyben arról értekeznek hogy bővíteni kell az utcai közcélú hálózatot(mert nem bírja el) és hogy elfogadás esetén ezt az átépítést mennyi idő alatt teszik meg, ameddig nem tudnak bővíteni Neked.

    Szintén érvényes hogy 3 hónapod van elfogadni és aláírva visszajuttatni.

    Ha nem tettszenek a feltételek, akkor egyszerűen nem írod alá, letelik a 3 hónap és törlik az ügyet, ezután akár újat is indíthatsz.

    Elvileg ha visszaírsz hogy "ezekkel a feltételekkel nem tudom elfogadni, elutasítom az MGT-t és kérem az ügy törlését", akkor elvileg kapsz egy választ hogy törölték az ügyet azonnal és indíthatod is másik változatban.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák