Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    Nálunk cégnél is van kollega, aki mesélte hogy még fiatal korában rá lett szólva hogy oldja meg 2db kombifogóval az NKI-k kiszedését és visszarakását...szerencséjére rögtön az első visszarakásakor megcsúszott a keze, így csak egyszerű zárlatot okozott 2 fázis k között ahogy az arcába robbant és nem a 3 rendesen megterhelt fázis között.

    Másik története, hogy épp pincében dolgoztak, ahol főelosztó csere zajlott, 20 cm vízben állva...kábelek lekötve, de a pára miatt érezte hogy már kezd sok lenni 2 óra munka, szólt a többieknek hogy menjenek ki levegőzni...2 percre rá dőlt a füst a pincéből.
    Aki fent a kábel elejét korábban lekapcsolta, visszakapcsolt, mert épp megérkezett a főnökség és elfelejtette hogy lent még dolgoznak.
    A betáp kábel belelógott a vízbe és 2 perc alatt elpárolgott a 20 cm mélység...

    Én meg olyat láttam hogy kezdő ÉV segédmérős koromban a főmérő öregúr ki nyitogatja az elosztót amit az elmúlt 20 évben is Ő mért, hogy ellenőrizze a változásokat, de az egyik ajtó nyitásnál nem fogta meg az ajtón keresztül vezetett "L" fogantyút...lett is egy szép ki lekapcsolás az adott létesítményben... :D

    Szerencsére nekem csak olyan alu tokikat kellett lebontanom abban az időben, amelyeket mivel 20 éve a cég ellenőrzött, 100%-ban tudni lehetett hogy nem lóg ki a betét és azt is hogy biztonságosan leszedhető a fedél...
    Meg vihettem aksis behajtót... :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák