Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
-
nagyúr
Lone Leader
YXJBP-TNDNN-QL4N2
5TPHR-FQKT8-CBA3H
30CTC-MKX6Q-F35KCSteam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lackki
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz FollowTheORI #15154 üzenetére
Elsőt vittem köszi! Az utolsót is vitte már valaki.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
PöCöKuk@c
tag
válasz Mr.Csizmás #15157 üzenetére
Egy hülye kérdés- Hol írja, hogy csak május 1-ig lehet beváltani, mert a levélben nem?
-
PöCöKuk@c
tag
válasz Mr.Csizmás #15159 üzenetére
Köszönöm.
-
Urguru
tag
SUPER DISTRO első pm viszi + GunGuy : Z28GM-2873D-IGCGQ vagy jó vagy nem
-
flanki
aktív tag
Akad esetleg valakinek Witcher GOG kódja?
Sajna lemaradtam. -
flanki
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #15163 üzenetére
-
PöCöKuk@c
tag
Van egy fölös Witcher kódom a GoG- a, ha szüksége van valakinek.
-
bul07
nagyúr
dlh.net
Earth 2150 - Lost Souls kérhető( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #15170 üzenetére
Azokat már régen lekértem így én nem láthattam, ezt is csak azért vettem észre mert egy fiókon nem volt lekérve
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KisApám
addikt
DLH-m van.
Hogy lehet a kulcsokat kérni?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Mr.Csizmás
titán
Lichdom
Wkú5ipszilonkaZ-ATzéhatL-HCWWB
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tipuka
addikt
válasz Mr.Csizmás #15174 üzenetére
vitték azért köszi
-
Argos
őstag
Ha, valaki fel van iratkozva a Bundle Stars hírlevelére, csekkolja a legutóbbit, mert van benne egy ingyenes kód a Lichdom : Battlemage-hez, ami steam-en aktiválható.
A kódok még kicsit kevesebb, mint 15 órán át élnek, jelen hsz. írásakor....elmúlik...
-
PöCöKuk@c
tag
Van még egy GoG-os Witcher kód, éjfél előtt még beváltható.
Go Mission: Space Travel ingyen az Indiegalan. -
PöCöKuk@c
tag
válasz DrojDtroll #15181 üzenetére
-
Benir8
senior tag
Pen Melee Weapon in PAYDAY 2
Steam-os vigyetek: M2YKV-P3R04-2F8TW -
Urguru
tag
válasz kalozhun100 #15185 üzenetére
Mi más thx beírása megterheli az embert
-
DJGABI
addikt
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
csadi0011
őstag
válasz DJGABI #15187 üzenetére
Hatalmas köszönet. 2 játékot el tudtam vinni. Amikről lekéstem, azokat is töröltem. Senki nem olvasta el a nagy piros szöveget? Ha csak ctrl+c helyett ctrl+x-et nyomnak, az is nagy segítség lett volna másnak.
Final Exam kód viszont nem tudom, hogy mi lehet, de nem az. Azt az üzit kaptam, hogy már megvan a játék, de a Final Exam nincs meg.
-
Benir8
senior tag
Egyet tudtam vinni, a többi vitték, de úgy, hogy le sem törölték róla ahogy fel van tüntetve pirossal, hogy törlés...
-
FireKeeper
nagyúr
ugyan nem kód, hanem bárki számára elérhető nyilvános promó, de azért gondoltam megosztom, hátha valakit amúgy érdekelne, de még nem hallott róla:
nemrég elstartolt a Heroes of the Storm 2.0-ás verziója (Blizzard féle MOBA), aminek keretén belül minden játékos aki május 22-ig bezárólag regisztrált (tehát az új és a meglévő regisztrációkra is érvényes), választhat egyet a négy darab, egyenként 20-20 hőst tartalmazó mega-pakk közül. info link itt
új játékosoknak a FLEX csomagot ajánlanám, amiben minden szerepkörbe tartozó hősökből van néhány, köztük pár elég erős pick. persze ha valaki csak assassint, csak tankot akar játszani, az vigye azt a csomagot amiben azok vannak benne. régi/visszatérő játékosoknak nyilván az a pakk ajánlott, amiből még a legtöbb hős hiányzik.
további shameless ön-reklám: ha az alábbi linkkel regisztrálsz, akkor 1-es szinten megkapod Raynor-t, 10-esen Sylvanast, továbbá hozzásegítesz engem egy mount-hoz, szóval win-win. ezt spoilerbe rakom, remélem, így elfér. steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz FireKeeper #15196 üzenetére
Reflink közlése az egész fórum területén tiltott, akkor is, ha Spoiler mögé van rejtve és szépen tálalva.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szami777
addikt
Detective Novel
5V44K-DK**8-F9GII**Zárthelyi
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest