Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz radi8tor #7106 üzenetére

    Vérmes reményeket ne fűzz hozzá de ilyesmivel kapcsolatban szkeptikus voltam mindig (bár inkább realizmusnak nevezném ;] ).

    Singelrailes táp, bölcs döntés, nekem is az van. 12V-on 624W-ot tud leadni overpeak-ben 650-et. A tiéd is tud 410-420-at overpeakben. Ugye az elektronika egy rövi ideig engedi a 12V-os terhelést (is) a névleges érték fölé menni.

    Akkor ezek szerint 140W a max TDP-je a karinak (460-am is annyit eszik).

    System Power States-nek miköze van ehhez?! Jah értem, mert nekem is akkor cicereg a lap ha alvásból ébresztem vagy hidegeindítok (vagy lehet a tápom? de mintha nem onnan jönne a hang...)

    A másikat azért nem találod mert nincs olyan a bios-odban szvsz. Ez a green lan elvén működő technika, a hangchipet kapcsolja le ha nincs használatban. Ha meg nincs feszültség alatt nem tud összegerjedni ugye semmivel.

    De ez igazából annyit ér mint sz@rnak a pofon. Mert a huzalok citeráznak a tekercsben, azok meg terehlésre akkor is hallható tartományban citeráznak, ha akármit csinálsz. Kivéve ha nem terheled le a gépet. Már pedig azért épít az ember csendes erőgépet, hogy csendes legyen és erős... :D

    mod:

    szasanyi: Nem gyenge! :C

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák