Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Tin #5894 üzenetére

    Na, hát a PXC-550 II-t különösen "érdekesen" csinálták meg :)

    Tud passzív módban működni, de csak kikapcsolt állapotban, vagy teljesen lemerült akkunál. Ez még így normális is lenne, kikapcsolni viszont a fülkagyló 90 fokos elforgatásával lehet - akkor viszont nem lehet hallgatni, csak a fél füledre odatenni :D

    Most mondhatnám, hogy de hülyék voltak, de alapvetően az elgondolás jó, viszont limitál. Nem kell kapcsolgatni, csak elfordítod a fülkagylót, majd elvileg úgyis elrakod, nem elfelejtve kikapcsolni. Ha viszont lemerült, akkor tudod vezetékesen használni, vészmegoldásként. Amíg van az akkuban töltés, addig is tudod vezetékesen használni, és akkor a beállított EQ-d is működik, a zajszűrés is kapcsolható, és a hangerő is szabályozható a fülkagyló érintőpaneljén. Plusz persze a léptetés, híváskezelés, és minden más. Egy dologra nem gondoltak: ha valaki tudatosan passzív módban akarja használni, de nem akarja padlóig meríteni miatta. Mondjuk én nem esek ebbe a csoportba, és valószínűleg az emberek 99%-a sem.

    Ja, és kipróbáltam: simán megy USB-ről is a zenehallgatás. Tölti a fejest, közben pedig látszik eszközként a Windowsban, és kiküldhető rá a hang. Gyanítom, hogy mobilon is, persze ott meg a mikroUSB az érdekes, hiszen az összes mai telefon USB-C (speckó kábel kell). Persze ez sem "passzív" mód, de legalább tudja, mert sok fejes még ezt sem.

Új hozzászólás Aktív témák