Új hozzászólás Aktív témák

  • Kis panaszkodós poszt:
    E-on tényleg ekkora trágya vagy csak engem szívatnak...
    Vettem egy lakást még januárban azaz cseréltem kicsiről nagyobbra, nagyjából jól ment mindent ügyvéddel, bankkal stb. Kértem meghatalmazást a cserepartneremtől hogy eljárok az ügyeiben, és akkor nem kell neki is jönni hanem intézek mindent. Meghatalmazás egy sima kézzel írott papír, aláírva. A többi papír nyomtatott de 2 tanúval stb...
    Na akkor végigjártam a szolgáltatókat, víz, vksz is simán ment, gáz is, meglepően gyorsan. Jött az eon, aki persze nem fogadta el a meghatalmazást, mondom pesti az eladó nem ér rá lejönni (ki akarja adni a lakást). De van átjelentő papír azt kitöltöm mindkét fél részére és aláíratom az mehet másolva/scannelve is, de nem kell bemennem és intézhetem neten.
    Így hát beküldtem neten, nagy csönd több hétig majd visszaigazolás. Na ez mégsem annyira vészes. Aztán eltelt pár hét nem küldik a szerződést...Ja mert nem csinálták meg...beküldöm újra és kérik újra ugyan azon papírokat mint eddig...oké akkor mégegyszer....Pár hétre rá küldik a szerződést....Hurrá vééégre.
    És egy papírt hogy telefonon nem tudtak elérni és nem tudták leolvasni az első óraállást. De most jönnek pénteken legyek otthon. (okés feleségem otthon lesz)
    Hmm lehet rosszul adtam meg valamit, szegények. Bementem az eonba tegnap és a telefonszámom jól van megadva. Oké akkor biztos nem volt térerő mindegy, de szeretném hogy akik jönnek hívjanak fel előtte mert nincs kaputelefon. (megsemmisült a felújításban) és a nevem sincs kirakva.
    Ügyintéző mondja hogy nem tudja hogy megkapják-e a telefonszámom mert külső cég csinálja.
    Akkor adjon egy telefonszámot ahhoz a céghez felhívom őket hogy hogyan jutnak be. Nem tud adni mert nem tudja melyik cég fog menni....He?
    Persze a szerződéshez meg kell hogy megnézzék nincs-e beavatkozás a mérőn meg leolvassák a kezdő állást (amit megadtam korábban)
    Ekkora rakás szart, próbálok segíteni hogy bejussanak és fingjuk sincs ki fog jönni, nem tudják értesíteni sem. :(((

    Aztán ahova költöztem ott is van egy pár idióta pl:
    Tárolót el akarják venni, beleegyeztem hogy aki kéri azéra lecserélem szívesen persze nem jelentkezett. Pofára adják annak ellenére hogy a lakáshoz volt 84 óta. Jó jó papír nem igazolja sajnos tehát részben jogos, de most kuss van, nem keres meg senki én sem megyek pofonért hogy miért nem adtam le a kulcsot. Írásban keressen ha akar valamit. Na persze van egy eszement aki az autógumit a tárolók folyosójára döntögeti le rendszeresen, így kell egy pár perces kemény pakolás hogy a 8 autógumit elrakjam az útból ha be akarok jutni a tárolóig. (ki van írva többször hogy ne pakoljon oda aki odapakol azt mégis, megy a háború) Aztán az unatkozó nyugger komunista picsák akik megszólnak minden szarért (kutyát miért a liftben viszem le? miért dobjam ki az erkélyről hátha előbb leér?). Meg az az elmebeteg aki nem bírja ki hogy már a liftben ne gyújtson rá rendszeresen. Szétveri valami idióta a szárazvezeték szekrényét és telerakja szeméttel, simán volt egy műbroki is odadobva. A bejárati ajtót is szétcseszik. De tökre érdekes hogy a nagyja a lakóknak látszólag teljesen normális, lehet csak pár beteg van és az csinálja a bajt.
    Hála az égnek a közvetlen szomszédok normálisak és nem zajonganak, az előző helyen az alattam lakó norvég család rendszeresen csinálta a balhét, élőben ment a barátokközt mordor edition. Fojtogatás, dugás, rendőrök...Tényleg miért nincsen a haszkovón brooklyn kályha? Az adna egyfajta hangulatot a dolgoknak.
    A rengeteg kutyaszarról nem is beszélve, én érzem magam hülyén hogy összeszedem a sajátom után.
    Aztán a kevés parkolóról nem is szólok. Meg az a hozzá nem értő aki a dupla körforgalomnál nem volt képes megoldani a gyalogos forgalmat valami felül vagy aluljáróval.
    Na ez legalább kijött most nyugi lesz egy darabig. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák