Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenszkij
csendes tag
válasz wikings2 #15235 üzenetére
Egy táp jósága a jó stabil alkatrészektől függ és a terhelhetőségtől ami az alkatrészek kapacitása terhelhetősége és a tervezésének függvénye.A Codegennek rossz a híre hogy könnyen elromló alkatrészekből áll és a tervezése védelem szempontjájól hiányos.Pedig nem hibásodik meg sokkal nagyobb számban mint a rossz híre szerint feltételeznek.Két éve pld FSP Hexa tápoknál hibásodtak meg ventillátorok gyárttási és anyaghiba miatt.Vizsgáltam mint gyártás és méréstetechnikus.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Sajnos azt kell modnani nem valószínű, hogy ez a táp is sokáig bírná nálad. :-( Mind a 3 a tápos körökben mumusnak ( hulladéknak ) számít.
(#15238) lenszkij : Petzval?
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
lenszkij
csendes tag
"elofordulhat ilyesmi hogy sok keményebb program futtatásától felmondja a táp a szolgálatot?"
Természetesen elő! A jobb tápok jobb alkatrészei jobban adják a névleges teljessítmény és a védelmek is biztonságosabbak.De én láttam 7 éviig üzemelt Codegent aminek a venttillátora csutkára kopott de a gépet még mindíg vinné. Könyveléshez nem kell esztelen tunning és játékgép!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest