Új hozzászólás Aktív témák

  • lézerágyú

    csendes tag

    Sziasztok!

    Csak azért nem az offtopicot jelöltem be, mert sokáig a tápra gyanakodtam...
    A következő a gépem:
    amd 3000+, 1 GB Ram, GF 7300 gt, 80 GB Hitachi death Star winyó.

    A probléma, hogy "hideg"indításkor a windows xp csíknál rendszeresen lefagy, van úgy, hogy csak az ötödik reset után tudom használni a gépet reggel. A hiba egyértelműen bemelegedési jellegű, mert ha úgy hagyom kb. 10 percre, akkor már működik a következő reset után, plusz ha menet közben kell újraindítani (pl. program installálásnál), akkor semmi gond.

    A következőt csináltam vele, és nem oldotta meg a problémát: - vírusellenőrzés, - windóz újrarakása, -tápcsere egy 450 W-os Zalmanra (azelőtt egy 300 W-os volt benne), - bios flash(ez átmenetileg mintha megoldaná a problémát, aztán a következő hidegindításkor megint sz**), - winchester cseréje egy régi 12 Gb-os quantumra, azzal is fagyott ugyanígy, - végül a memtest nevű program. Semmi eredmény, mindegyikkel ugyanaz a gubanc. :O A procim több óra cod 2-zés után is max. 33 Celsius fokos. (a VGA 70 körül)

    Mitévő legyek, tudna segíteni valaki?? Még minden alkatrész garanciás, de melyiket vigyem vissza az alaplap-proci-videokártya-memória négyesből? :(((

    Köszi előre is:

    Dani

Új hozzászólás Aktív témák