Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    Megszületett a sztori:

    Szept 13, betelefonáltam a UPC-hez, hogy kellene nekem olyan kártya amit a TV-be tudok tenni. Erre azt mondták, átadják miskolci forgalmazóhoz a kérést, ahol kapok szürke beltérit, aminél nincs párosítva a kártya és a box.

    Beutaztam Miskolcra (120-km oda -vissza), majd ott közölte a nő, hogy ilyen beltérit 3 éve nem kaptak, ezek régi szarok, és a szeméttelepre viszik őket. Hosszasan telefonálgatott a központtal, majd megszületett ott a helyszínen hogy a meglévő Humax HD-beltérimet és a benne lévő kártyát szétválasszák, és menni fog !!!

    Ma megjött az irdeto CI+ modul, kártya be a tv-be, és a fentebbi hibaüzenetet írt ki. Frissítgetés, és próbálkozás után felhívtam a központot ahol hosszas várakozás után közölték, hogy a kártyát tegyem vissza a beltéribe, mert csak abban működik , szétválasztva nem.

    Ekkor elmondtam hogy én konkrétan a TV-be szeretném tenni a kártyát. Erre megint elmondta, hogy az a kártya csak abban a beltériben működik. Arra a kérdésemre, hogy miért küldtek el a szétválasztott beltérivel a forgalmazótól, nem tudott válaszolni, csak annyit mondott hogy van még szürke beltéri, keressek másik forgalmazót.

    Én itt elmondtam hogy ez az egész nagyon nincs rendben, mert már sok pénzem benne van, és nem találnak rá megoldást, küldözgetnek ide oda, mondanak valamit, majd kiderül hogy az hülyeség.Ezek után ajánlott egy nyíregyházi forgalmazót, amit holnap hívok hogy van e beltérijük.

    Eddig különösebb problémám nem volt velük, de itt érik a panasz ( amit ahogy látom leszarnak)

Új hozzászólás Aktív témák