Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Tasunkó #36834 üzenetére

    " tehát elvégzem helyettük, így nem fejlődnek. Az még jobb ha elhiszik hogy ők csinálták, az emberek szeretik az érdemeiket nagyobbnak gondolni, szóval erre hajlamosak is." - ez nagyon veszélyes. Mert tényleg elhiszik, és elterjesztik, hogy ők milyen királyok, és pont ezért fogják őket előléptetni/fizetésemelést kapni.

    A számtech és telefonos boltban pl majdnem kétszer annyi órabért kaptam mint a többiek, amiről persze mélyen hallgattam, de ezt azzal vívtam ki, hogy rám mindent rám lehetett bízni, legyen szó a webshopról, a leltárról, vagy gépjavításról. Plusz a pult alatti sürgető pénzek is nálam kötöttek ki, úgyhogy hónap végére én kétszer annyit vittem haza mint a többiek. Mindeközben dörzsölték a tenyerüket, hogy egy rakás dolgot elvégzek, amihez ők hülyék. Pedig ettől semmivel nem volt hosszabb a munkaidőm, ugyanis amit az extra feladatokkal töltöttem annyival kevesebb normál munkát végeztem amit nekik kellett helyettem is (ez elsősorban abban nyilvánult meg, ha bejött egy vásárló, akkor ők nyűglődjenek velük, mert én nem érek rá).
    Meg azt sem felejtem el, első nap délután rámszólt a kisfőnök, hogy ne haladjak a munkával ilyen gyorsan, mert akkor feléjük is ez lesz az elvárás, és azt nagyon nem szeretnék :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák