Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Vettem egy merleget és raalltam.. 73.5 kg :F
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
KROK640
nagyúr
válasz koshmar #33466 üzenetére
Új mérleg még neked kedvez. Amikor legutóbb ráálltam, akkor 86kg-t mutatott, a legszomorúbb, hogy ennek örültem is, pedig 75-80kg lenne a cél, ami még messze van. Mondjuk azért örültem, mert 2 éve ilyenkor a 96-98-as tartományból nemigazán sikerült elmozdulni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #33467 üzenetére
Én ezért nem használok mérleget, lassan már vércukormérőt se, doki is ki van néha akadva, hát mondom ott van előtte a laboreredmény, olvasson belőle, én minek csuklóztassam magam.
Valamikor 15 éve volt olyan, hogy a klasszikus, 120 kg-ig mérő szobamérlegen 10 kg voltam. Azóta szerintem olyan 100-110 lehet, most megint feljött pár kiló a nyáron, laboron is meglátszik sajnos.Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33468 üzenetére
Emberes súlyod lehetett akkor
Nekem szerencsére a vércukorra sem kell figyelni. 1,5 éve voltam laboron, mindent a legnagyobb rendben találtak
Rendszeres vér és plazmaadóként meg kislaborom 1-2 hetente van, és ott is minden rendben vanInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koshmar
addikt
A helyzet az... hogy... ma... lettem... 31
-
koshmar
addikt
Itt már megint sötétedik :F
-
KROK640
nagyúr
Debreceni vasutas videó, ami kb Koshmarral egyidős
(ma már nem láthatóak azok az állomások és az az útvonal ami a videóban szerepel)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #33492 üzenetére
Miért jó ez nekünk?
Kevés dolgot utálok jobban, mint a vasúti átjárókat. Nálunk is van néhány a városban, van, ahol full automata és fél percnél még soha nem kellett többet várni, gyakorlatilag már látszik a vonat, amikor lezár és utána rögtön nyit, és van olyan is, ahol 3 sínpálya van, ha valamelyik piros, ott nyugdíjba is mész. Biciklivel a legjobb, mert közben feltorlódik köréd a fél város, lévén, hogy 20 perce ott rohad mindenki, utána meg simán eltaposnak, amikor el lehet megint rajtolni.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #33493 üzenetére
Nos, amit a felvételen látsz, régen napi szinten keserítette meg az óvodába és haza jutásomat, nem ritkán megtriplázva a menetidőt. Aztán elbontották, de most mégis némi nosztalgiával néztem a videót.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #33494 üzenetére
Egyébként nincs bajom a vasúttal, ha üzemszerűen megy, akkor sokkal hatékonyabb bárminél, csak ezek a rohadt átjárók, amik megkeserítik az ember életét. Nem tudom felfogni, hogy a 21. században (felteszem, hogy csak itt orbánisztánban) hogy nem lehetett még korszerűsíteni a vasút ezen részét..
Józan paraszti ésszel azt hinné az ember, hogy van egy berendezés, ami kiszámítja, hogy a vonat sebessége és távolsága alapján mikor kell lezárni a sorompót (mondjuk max 1 perccel az érkezése előtt, szerintem ez még biztonságos, ha valaki a sínre akar menni, az úgyis rámegy, rohadjon is meg ott, ha nincs utasa), és amint a vonat elhaladt kb 1-2 méterre az átjárótól, már nyithatná is... De nem, le kell azt zárni már 10 perccel előtte, sőt, ha közel van az állomás, már akkor lezárják, amikor a vonat még el se indult az állomásról, az állomásfőnök még a kávéját issza...
És nyilván a vonatok sebességét is úgy szabályoznám, hogy átjárók közelében vagy fix sebesség, vagy nem lehet gyorsítani, gyanítom, hogy van is ilyesmi, de akkor se fér a fejembe, hogy miért kell megöregedni az átjáróknál várakozva.
Már felbasztam magam, pedig még csak fél 10 van.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Ma 31 eveskent ébredtem
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest