Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadeX

    tag

    Sziasztok! Egy elég bosszantó problémával küzdök vagy egy hete.
    Szerencsére sikerült tökéletesen belőni a sajátomat minden olyan feladathoz, amire szükségem van. Az egyik haverom router vásárlás előtt állt, ezért nyugodt szívvel rábeszéltem erre a típusra. Mivel többek közt a telepíthető torrent kliens is csábító volt a számára, és nálam ez stabilan működött, belevágott.
    Sikeresen telepítettem mindent ugyan úgy, ahogy a nálam fut, de nála nem hozza a kívánt eredményt.
    Már egy előző alkalommal kérdeztem ez ügyben, Intruder2k5 segített is a transmission finomhangolásában: [link] de sajnos nem vezetett eredményre.
    Az én esetemben egyszerű a képlet: 1 Mb/seces hálómmal stabilan tölt a szolgáltató által biztosított 120 KB/sec-el.
    A haveromnál 16 Mb/seces hálónál egyszerűen nem hajlandó 5-800 KB/secnél többet hozni. Illetve ez teljes mértékben nem igaz. Van hogy az elvárható 1.5 MB/seces értéken kezd, majd fél perc leforgása alatt visszaesik és elkezd 500 és 800 KB/sec között billegni.
    A router CPU terhelése nem megy 60 % fölé, tehát erre nem foghatom. 128 MB swapet kapott, de annak is csak max a negyedét használja ki. 60 peert kapott torrentenként, és a teszteléshez is olyanokat választottam, amik nagy sebességgel mennek, tehát a keresztmetszettel sem kellene hogy gondok legyenek. QoS-t leszedtem, gondolván az korlátoz, de nem az volt a megoldás. Felraktam a legfrisebb 2.12-es Transmissiont, de ezzel is ugyan azt produkálta, mint az előző három verzióval. A képhez hozzátartozik, hogy egy NTFS-re formázott winchesterre tölt, de ez nem kellene hogy gondot okozzon.
    Ugyan azokat a torrenteket uTorrenttel számítógépről futtatva stabilan jönnek 1.7 MB/secel...
    Transmission Remote-ból fotóztam pár letöltést, sajnos mindegyik hasonlókép alakul:



    Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném! Egyszerűen kifogytam az ötletekből...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák