Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz r3pl4y #5706 üzenetére

    Hi!

    Nem tudom, hogy nézted-e, de ma délelőtt új build került fel a trunk-ra. Gyorsan ki is próbáltam, de sajnos továbbra is segfault-al elszáll az mc (csak azt próbáltam). Arra gondoltam, hogy nem hiszem el, hogy ilyet felraknak, soha nem volt még ilyen tapasztalatom. A tippem az volt, hogy inkább a kernel (vagy az alap rendszer nagymértékű átírása miatt) valami nagyon megváltozott. Ezen felbuzdulva gyorsan felraktam egy-egy x86 verziót BackFire 10.03-ból, illetve a trunk-ból Virtualbox alá. Mindkettőben a trunk-ra állítottam a package source-t az opkg.conf-ban (nyilván a trunk verziónál ez volt már alapból), majd mindkettőre feltettem az mc-t.
    A BackFire 10.03 verziónál jött a routeren is tapasztalható Segmentation fault, de a trunk-nál nem, szépen fut. Úgyhogy úgy tűnik, hogy beigazolódott a sejtésem.
    Ez viszont a lehető legrosszabb hír neked. Ugyanis, ez azt is jelenti, hogy a későbbiekben sem lesz soha kompatibilis néhány csomag a trunk-ból a BackFire 10.03-al.
    Egyet tudsz tenni: mégis meg kell próbálnod a trunk-ból build-elni a firmware-t. (Illetve természetesen megvárhatod a végleges BackFire 10.03.1-et).

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák