Új hozzászólás Aktív témák

  • XIII Ramses

    aktív tag

    válasz XIII Ramses #24936 üzenetére

    Segítsetek légyszives erre, képtelen vagyok 25 ezer hozzászólást elolvasni, látom sokaknak van ezzel problémálja, de használható segítséget még nem találtam.
    Találtam egy ilyet
    [link]
    ezen az oldalon:
    "USB pendrive meghajtók megosztása
    A Network Sharing menüpontban tudjuk beállítani az USB meghajtók megosztását. Ha bedugunk egy USB pendrive-ot, a router setup szerint 10 mp múlva a Rescan funkcióval felismeri. Miután ezzel végeztünk menjünk az utolsó oszlophoz és kattintsunk az Edit (szerkesztés) pontra. Itt tudjuk megadni, hogy egyáltalán meg legyen-e osztva a meghajtó, vagy sem. Adjunk neki egy nevet és engedjük meg, hogy a felhasználók hozzáférjenek a tartalmához. A save megnyomásával visszakerülünk a Network Sharing főmenübe. Szükség van még jogosultságok beállítására is, amit a Network Sharing / User Accounts-ban tehetünk meg. Az adminisztrátorok törölhetnek és írhatnak is a megosztott meghajtóra, a vendégek (Guest) csak olvashatják a fájlokat."

    Nálam nincs egy fia network sharing menüpont sem, csak network, de abban szó sincs usb-ről, így edit gombom sincs. Meg vagyok lőve. Segítsetek !
    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák