Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz mezis #2516 üzenetére

    Őszintén szólva annyi van, hogy a fene sem tartja már nyilván (bár egy időben listáztam :D).
    De erősek közül nincs újabb. Sőt, a közvetlen felettünk lévő szomszédé sokáig átfedésben volt az enyémmel, aztán egyszer kikapcsolta, azután az automatikus csatornaválasztás máshová rakta az övét.

    Az övé a középső magas, ami néha kétszer ilyen széles (40MHz). Az gondolom, kiderült, hogy az enyém a kék, a neve megtévesztő, de egyszerűbb volt beírni a TP-Linkbe anno az SSID-t és a WPA jelszót a régi routerben lévőre, mint minden eszközön újrakonfigurálni a wlan-t. :)
    A link időnként ingadozik 160 és 300Mbps közt, de anno egy 180-as linkkel is ment a 92Mbps.
    Gondoltam még a notebookban lévő wlan kártya kínjára is, de az amúgy 3×3 MIMO-s, szóval ha 300-as linkem van, akkor azzal gond nem lehet (a router amúgy is kevesebbet tud).

    Krealon: az a szomszéd nem csinál ilyet... :) Mármint akié a középső jelszint. De ha mégis, azt kétlem, hogy 0-24-ben tenné. Ott is az internet=facebook, szóval... (nekem viszont megy wifin a torrent, amikor a gépem is).

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák