Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért 10 fős létszámleépítésről nem lenne hír.
10 ezer fő.
Ez az üzenet meg egy semmi. Röhögök is mert pár oldal olyan címekkel hozta le ezt a hírt, hogy "tisztázódott" (a Halo jövője) meg "megmenekült" (a Halo franchise)... Ugyan már. Nagy átalakítások lesznek itt, szerintem ez nem is kérdés. Ahogy az sem, hogy kell is az átszerveződés. A 343 leszerepelt.
Lefordítom a valóság nyelvére ezt a twitter üzenetet:
"A Halo és Master Chief maradnak. Csak nem nálunk, a 343-nál.
A 343 Industries mind most, mind a jövőben dolgozik a Halo sorozat fejlesztésén -mármint az Infinite update-eken-, eposzi történeteket, többjátékos élményt, és minden olyat fejlesztenek, amitől a Halo kiváló." -Valahol máshol, egy másik stúdiónál.[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
Bad Pritt
nagyúr
Ha igazak a pletykák a Certain Affinity meg SkyBox Labs kap nagyobb szerepet a fejlesztésben. Eddig is sokat dolgoztak a játékon, a CA saját bevallása szerint 100 embert állított rá egy új projektre. Kérdés, hogy lesz-e belőle valami...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Eskü nem tudom kik ezek. Tudod, én két stúdiót ismerek, a CDPR-t, és Kojimáékat.
Csak viccesnek tartom, amikor egy ilyen, semmitmondó twitter üzenetből mindenhol hír születik. Pedig a vak is látja, hogy ez csak egy "írnunk kellett valamit" üzenet, és semmi több.
Homo Ludens
-
Hunpriest
senior tag
Mert eddig dolgozott valaki a Halo-n?
(mondjuk pont a legutóbbi update elég nagy volt, de elötte egy évig állt az egész, az Infinite bele is állt a földbe kb)
-
-
-
nubreed
veterán
Konkrétan a single player részen dolgozókat rúgták ki a 343 -tól, legalábbis így tudni. Tehát akkor egy live service online cucc lesz a Halo és nuku single tartalom a jövőben?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
nubreed
veterán
Csak a Bethesda ne legyen az.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
juvegamer
tag
Amióta átvette a 343 azóta kb. mélyrepülésben van a sorozat legalább is nálam. A 3. rész-ig volt az igazi a 4 még elmegy kategória a többi számomra értékelhetetlen. Kár érte.
-
func93
senior tag
A hozzászólásokkal egyetértek, viszont nálam az Infinite még mindig jó. Haverokkal egész jókat szoktunk rankedezni és/vagy funolni.
(Megjelenés óta játszunk heti jó pár órát.)
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Low Noise
senior tag
A szallagcímre reagálva: Kár
-
Neurotoxin
őstag
Alapvetően a hozzászólásokkal én is egyet tudok érteni. A kampányt egyszer végigjátszottam, de bevallom, a legvégére kezdtem unni, a főgenyás végső bossfightot már túlzásnak éreztem. A banshee-vel történő repkedést élveztem, de akkor látszott igazán, hogy mennyire kihalt a gyűrű. Ennek ellenére kicsit alulértékeltnek érzem a játékot, igaz, én sem játszom már vele, időnként előveszem a multit. Az viszont valóban ciki, hogy nem tudták beletenni a kampányba továbbra sem a co-op módot....
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Norb79
őstag
válasz
Neurotoxin #17 üzenetére
Bele tudták. Már van benne coop, igaz nem osztott képernyős, szóval két hw kell hozzá.
-
func93
senior tag
válasz
Neurotoxin #17 üzenetére
A co-op mód az nekem is hiányzik szómiszó
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Szabi®
addikt
válasz
Neurotoxin #17 üzenetére
Ugyanez, annyival kiegészíteném, hogy pont a legélvezetesebb szkenariot a repülést lehet a legritkábban csinálni, mert nagyon elvétve vannak banshee gépek, az elfoglalt pontokon meg jó sokára lehet csak venni unsc gépet.
Sniperekbe a lőszer patikamérlegen van mérve, és az is fájó sokszor, hogy közelharc közbe kell fegyvereket grappingelgetni, "hátha majd ezzel" alapon. Néha sokaltam a belsőrészeket, de amikor meg a szabadban jártam/keltem az vált egyhangúvá, köszönhetően az ismétlődő flóra/faunának. A warthog irányítása sokkal érzékenyebb volt, mint a CE részben, ezáltal jobban is kellett figyelni minden kavicsra, mert a legkisebb tárgyak is piszkosul megdobták.
Bizonyos bossfightok kimondottan nehezek voltak, már-már öncélúan, az élvezet kárára mentek, és ez igaz volt egy-egy enemyre is. Érthetetlen módon bázisokat/erődítményeket vérverejték árán megszerezve a gép kukázta a diadalmunkat, és pár kilométerről visszatérve, kezdődhetett minden előröl, mert megint telepakolta idegenekkel. A táj viszont lehengerlő, a hegyvonulatok, tavak, folyók, mind a helyükön voltak, az éjszaki égitestek látványa páratlan hangulatot adott, a grapling segítségével a legmagasabb hegyormok megmászása is élvezetes volt. A textúrák részletessége, és kinézete sztem remek kidolgozottságú, elnagyolt résszel nem is találkoztam, minden a helyén volt. Weapon karaktere is nagyon jól illet a sztoriba, sokat hozzátettek a reakciói/kommentárjai az élményhez.
A Halo Infinite egy nagyon jó alap arra, hogy magasabb szinten tudják folytatni ezt az epikus kalandot a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
+1, szépen összefoglaltad
A Weapon-t imádtam, a rácsodálkozásait szerettem, a karaktere nekem is betalált.
@Norb79: Rendben. A “helyi”, osztott képernyős co-op-ra gondoltam, hogy le tudjunk ülni a barátaimmal a kanapén ülve, végigjátszani közösen a kampányt, mint a Gears-ben (GoW).
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Szabi®
addikt
De ha meg copy/paste a CE lenne, akkor meg azért ostromolnák a 343-at. Én mindenesetre egy nagyon jó (talán az utóbbi 8 év legjobb) sci-fi tematikájú/hangulatú játékát kaptam.
Ha nem foglalkozunk azzal mit hordoz a régebbi címekből, ez akkor is egy kiváló sci-fi.
A hangulat nagyon a helyén van, és van egy "igazi" jövőszerű atmoszférája a játéknak.
Nálam a gyűrű egyhangúsága, a több éghajlati placcok hiánya az ami kissé negatívan hatott.
Ugye a Halo Ce-ben volt dzsungel, tajga, havas, tengerpartos rész stb. Talán ezért is emlékezetes az, és ezért is keresték azt az Infinite-ben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A stúdió vezetője egy nagyon rövid bejegyzésben tisztázta az elmúlt napokban felmerült kérdést.
- Corsair Dominator Platinum 32 GB DDR4 3600Mhz garanciális, újszerű
- Új Denon és Marantz AVR-ek , névre szóló számla, gari, Cinema 50-60-70 Denon x2800h/x3800h/x4700h
- Apple Homepod Mini garanciális,tesztelesig kibontva!
- BONTATLAN Macbook Air M1 8/256gb 3 ÉV GARI!
- Lenovo TinkPad T14 14 IPS FHD 11th i5 10310U 16GB/256GB SSD GARANCIA 2024.Marcius
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest