Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz Lacos8201 #53872 üzenetére

    Ne bosszankodj ilyeneken. Személy szerint téged senki nem szidott szerintem. A szokásos magyar toxic anyázásról alkottak a többiek véleményt. Amit beszéltünk együtt is discordon, hogy sajnos nagyon gyakori.

    Én nem ismerem ezt az AlienDrivert, viszont az itteniek elmondása alapján nem csak a klánnév, hanem maga a nobody és wright vagy mittomén hogy van írva a másik név is egykori játékosok nevei. Így összességében azért ez a része cinkes. Megtetszik valakinek egy klánnév. Vagy csak eszébe jut pont ugyanaz a három betű. Annyira azért nem ritka gondolom a mad a dzp a mittomén ezer másik 3 betű. De, hogy a klánnévvel együtt a karakterneveket is átemelni és őket utánozni, az úgy összességében annyira már nem szimpatikus, nem?

    Legyen már egyéniségünk. Ez nem neked szól természetesen. Érted. Ha te Gepida vagy, akkor Gepidaként azonosítanak. Mindegy a klánneved. Van egy hozzád tartozó név. Nem leszel hirtelen Widdzzz, vagy MarcoStyle..
    Érted, ugyanolyan gáz lenne, ha holnaptól összefutnátok egy LaG.D3ni-val. Aki elmagyarázná, hogy ez a saját neve, saját klánja, csak véletlen, hogy éppen lag és éppen dani ő is, mint az elődje. Gondolom szóvá tennétek az illetőnek a dolgot, nem? És mondom. Itt nem a te neveddel és klánoddal van a baj, hanem az ötletgazdával, aki nem klánnevet, hanem egy teljes személyiséget "nyúlt" magának és úgy aggatta rátok mellé a klánnevet is.

    Dehát ilyen az amikor valaki a stílusa miatt folyton nevet vált, hogy inkognitóban maradjon :(
    Szóval azért mert a 8-10 fős csapat egyik tagja voltál, ne vedd magadra a dolgokat. Mondom. LaG.Titanék ellen toltuk tegnap. Nagyon ügyesek voltak. Folyamatosan kommunikáltak, szépen ahogy egyikük shieldje alacsony volt, elment hátra, előre jött a következő. védték mindkét oldalt. Mi ott voltunk kint 10-en, ugyanúgy mindenki egyesével ment. D3-ban voltam. Nyomtunk kéket. Berohantunk 3-an, a többi 7 meg ott állt kint, nem jöttek. És ugyanúgy 2-3 magyar ott volt, akik gyalázatosan anyáztak chatben és voice chatben is.

    Teljesen jogosan szólhatták volna le a tegnapi mentalitást is, én mégsem venném magamra.
    Rossz sajnos ez a sok arcoskodás folyton, dehát ez van, ilyenek vagy"unk". Meg ha nem értjük, hogy az ellenfél miért jobb, akkor automatikusan fucking cheater, nice glitch.Meg azért még a végére odaszúrjuk, hogy bazdmegakurvaanyádatgecicsiter.

    Mondjuk azért zárójelben annyit ezzel a poénra vevéssel. Vagy rámegy egy csapat az ellenfélre, vagy nem. De miután agyon öldösi őket, utána simán el kell fogadni. Ez a poénra vettük, meg se akartuk ölni (esetleg még: ha nagyon akartuk volna, akkor simán megöltük volna) mondtatokkal nem igazán jön ki jobban az ember, csak még viccesebbé válik a dolog :(

    (tegnapra visszagondolva egyre biztosabb vagyok benne, hogy Dani volt, aki voice-on beszólt, miután előtte uplayen elnézést kért, csak előttetek a jó fiút játszva nem volt mersze annyit mondani, hogy én voltam ez van. Baromira kellemetlen szitu volt, hogy ilyen kis dolgot sem mer felvállalni. Beszólok valakinek, aztán számonkéréskor letagadom a haverok előtt?... vicc )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák