Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Help pls!
Uplay oldalon kártyával kifizettem a seasonn packot, ami most 20 dolcsi alatti áron van. A bank küldte is az sms-t, hogy levonás történt 6ezer+apró értékben a számlámról. Emailt csak a arról kaptam, hogy hol tudom letölteni a számlát, semmi kód vagy aktiválási lehetőség nem volt.
Hogyan jutok hozzá a DLC-hez?
Ami nehezítés, hogy a játék már délután, még bőven a vásárlás előtt szólt, hogy frissítés elérhető, lépjek ki. Gondoltam kilépek és letudom a vásárlást. Közben töltött is valamit, de azt azonnal elkezdte, ahogy kiléptem a játékból, szóval szerintem az az volt, amit már délután is akart tölteni. Vagy lehet, hogy ehhez a letöltéshez a vásárlás pillanatában hozzácsapta a season packot is anélkül, hogy külön szólt volna?
A játékot megpróbáltam elindítani, hátha ingame be tudok menni survivorba, de Delta hibával azt írta, hogy a Division szolgáltatások nem elérhetőek, próbálkozzak újra.
Ilyenkor mi van? Én csesztem el valamit?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest