Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    No, hát Zárt béta, Open béta, és eddigi Free Weekendekkel (a végsőt picit túlhúzva) most negyed órája lett meg az alap játék 100%. Sajna a hétvégén már picit robotban toltam :) pl úgy ültem le 20:30-kor, hogy na majd egy töltésnél biztos kilép.. hát nem tette :) (a végső két küldi előtt az összes meglévő intelt visszanézve emlékeztetőnek + egy két infó a kiegészítő ingyen-csapott küldikkel egyetemben)

    Alapból tetszett, hogy vertikálisan is tagolt a térkép, azon belül meg minden provincia saját biommal bír (sajna ez kamók szükségességében nem nyilvánul meg).
    Nem Division-ös a sebzés, hanem lehetséges a one-shoot-one-kill már kezdetekkor, bármely régióban!
    Volt egy két bugom, de semmi vészes, pl fentről kimászhatatlan lyukba estem, meg hasonló.
    Mondjuk picit illúzióromboló volt, mikor a déli utsó küldit csináltam meg elsőnek... és az északit is meg akartam csinláni...
    A Story tetszett, így visszatekintő másfél órás intelek hallgatásával, olvasásával (lehetett volna valami megjegyzés is egy két dologhoz, hogy onnan vettem fel a cuccost).
    Majd meglátjuk mi lesz a" Bowman in"

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák