Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Uhh... egyszer megpróbáltam én is a végigjátszások alatt ( mert egyszer kb mindent IS muszáj, de nem éreztem jól magam tőle... Pedig bírtam Djikstrát, simán hagynám én, de hogy Roche, Ves és Thaler is meghal egyszerre... miközben ők segitenek is a Wild Hunt ellen.. na nem. Ez olyan volt mint a Yenes végigjátszásom, egynek elment, de nagyon nem élveztem. -
TheNewDawn
addikt
Jaja, ez olyan, hogyha a végkifejletet és a világ sorsát nézem, akkor a Ciriből császárnő lesz a legjobb befejezés egyértelműen, nem pedig a Witcher, de tekintve, hogy ő ezt mennyire nem akarja.... Sőt, Geralt meg Trissem sorsát is, mert ugye akár Radovid győz, akár Emhyr, biztosan nem hagynák hosszútávon hogy mi ott csak szépen ellegyünk a gazdag és békés meg virágzó Kovirban, hanem jönne előbb-utóbb az invázió. Hm... most meggondolva ebből a szempontból is jó döntés lenne Djikstra, csakhát.... Thaler és Vessel meg tudnék békélni, de a Broche -
TheNewDawn
addikt
Ilyenkor fáj még jobban a szivem ,hogy a netflix mit tett vele Persze nézni fogom azért, deeee...
-
TheNewDawn
addikt
Hát igen, ahogy mondtam is, ez nagyon nagyon hiányzott nekem is a végén, hogy meglátogathassuk Trisst Kovirban a házában és beszélhessünk meg......szóval na Ahogy Yen is eltűnik pl a végén, meg még sokan mások De hát tökéletes játék soha nem lesz, meg film meg zene meg semmi sem, attól még egy mestermű persze Ami meg Trisst és a többieket illeti : Remélem nem ez volt az utolsó jelenet, ahol láthattuk őket, ugye lesz majd új witcher játék
-
TheNewDawn
addikt
Igen, jövőre jön a Cyperpunk ugye, aztán nekiállnak az új Witcher játéknak, 100% hogy lesz, csak nem Witcher 4 nek fogják hivni, meg nem tudni hogy bárki bennelesz-e a mostani szereplők közül.
Nekem amúgy Syanna se volt meg, egyedül Cantarella/Sashaval csaltam meg Trissemet Vivienne nagyon nem az esetem, akit én nagyon hiányoltam románc szempontból, az Cerys volt
-
TheNewDawn
addikt
Érdekes a Henry Cavil interjú, amiben kérdezték a Yen vs Triss ügyben
Ahol elmondta, hogy mikor játszotta a játékot, Yent választotta, mivel úgy érezte Geralt szíve odahúz, és neki Geraltot kell minél hitelesebben alakítania mindenben, ugyanakkor ő szíve szerint Trisst választaná. -
TheNewDawn
addikt
válasz penge111 #19586 üzenetére
Nekem is a Skelige tengeri kérdőjelekből maradt rengeteg, meg ugye jópár rejtett küldetés is kimaradt. Viszont az összes witcher felszerelést, meg naplóba írt mellékküldit már első végigjátszásnál kimaxoltam, ahogy összes Gvent lapot meg ilyesmit is.
212 óra lett az első végigjátszás igy anno ....Persze még a harmadik vágigjátszásom során is jött pár új rejtett küldi, ugye ekkor tudtam meg azt is pl, hogy megfelelő mentést áthozva a Witcher 2 ből a sterilség pl simán semlegesíthető, szóval jah.... innentől kezdve Trissemmel akár már gyerekei is lehetnek ugye Geraltnak Kovirban
Amúgy pontosan idézve Cavil ezt ( is) mondta :
""Yen is where Geralt's heart led, not Yen is where my heart led." -
TheNewDawn
addikt
válasz penge111 #19590 üzenetére
Egyetértek, bááár szerintem a Disco Elysium el fogja venni a CRPG király címet és ugye talán jövőre jön a Baldur s Gate 3 is Ami meg az RPG királyságot illeti, bármennyire is Witcher 3 rajongó vagyok, jó lenne, ha azt meg a Cyperpunk venné el
Divinity 2 ügyben amúgy tudod ugye, hogy mind a 6 előregyártott karakternek teljesen más története és egyedi küldetései vannak, szóval 1 végigjátszás ott sem végigjátszás ?
-
TheNewDawn
addikt
Első 3 rész kipipálva, nem rossz, nem rossz... De ahogy máshol leírtam már, nem csak azért, mert Triss nálam nagy kedvenc ( ha fordítva lenne is ezt írnám) picit zavart, hogy Yen történetét már keni vágja a könyvekből mindenki, na most ehhez még hozzátettek pluszba pedig elég lett volna annyi bőven, ami ott le van írva. Viszont Triss esetében franc se tudja hogyan lett varázslónő belőle, könyvben sincs róla semmi...
Itt pl nagyot lehetett volna alakítani, ha ki merik találni és bemutatni ezt pl, nem gondolom hogy csak én lettem volna rá kíváncsi.
Mindent mérlegre téve egy erős 7/10 eddig, nem voltak nagy várakozásaim, szóval azt simán hozza -
TheNewDawn
addikt
válasz Aciduzzu #19686 üzenetére
Szerintem meg nagyon nem helyesen. Ha eladsz egy értéktelennek vélt földdarabkát 100 euróért, amin később olajat/gyémántot stb találnak és kiderült hogy 100 milliót ér, akkor nehogymár jogod legyen ennek mittomen 20% át követelni, ha már egyszer voltál olyan hülye hogy eladtad.
Főleg hogy Suckcockski abszolút rosszhiszeműen is járt el, mert anno az eladáskor százalékos részesedést ajánlottak neki, ő meg nem kért belőle, hanem a fix pénzt választotta, mivel nyilvánosan több 100X hangoztatta hogy szerintem játékok mekkora rakás ...s ok lesznek és 0% esélyt ad az egész projekt sikerére. Ette volna meg amit főzött....
Mindegy, megegyeztek, számunkra ez a lényeg, gondolom ezzel elhárult a jogi vita újabb witcher játék készülése előtt -
TheNewDawn
addikt
válasz perge666 #19710 üzenetére
Ezért nem is értettem azt se hogy miért kellene mindeazoknak akik olvasták a könyveket Yent választaniuk Triss helyett... Bár kétségtelenül Triss szerepe jóval kisebb a könyvekben, és sokkal kevésbé szimpatikus ott ( egyébként Yen is még unszimpebb ) de még ott is kb minden szereplő lépten nyomom megemlíti mennyire kedves Triss és mennyire kedvelik, és mennyire rühellik Yent
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #19713 üzenetére
Hát de egyértelmű hogy miért Yent sokan ismerték és szerették már a könyvekből, és így tudtak csinálni mellé egy másik főszereplőt és alternatívát ahogy kell, zseniálisan oldották meg
Pont ezért kapott a 3.részben meg Yen nagyobb szerepet, mert ha ott is Triss kapja a nagyobb szerepet, az igazságtalan lett volna, biztosan sokat segített az eladásoknál is, meg egyáltalán a játék renoméján hogy sikerült kihozniuk hogy a játékosok fő szerelmi választása közelíti az 50-50% ot. -
TheNewDawn
addikt
válasz stefi76 #19755 üzenetére
Sokan éreztünk így....Az, hogy a DLC vége után kb senkivel se tudsz beszélni, mi több, még csak meglátogatni se Triss házát Kovirban, vagy azt ahová Geralt Yennel költözik sajnos egy hiányosság , meg még lehetne sokat említeni de hát... tökéletes játék nincsen Tényleg abban bízom, hogy a megállapodás az íróval azt jelenti, hogy nem ez a vége, ami
Mind Ciribe (nyilván ha folytatják ő lesz a főszereplő) mind Trissbe hatalmas potenciál van még. -
TheNewDawn
addikt
Én nagyon nem tudom javasolni, első 4 kifejezetten gyenge lett, ott ott is hagytam az egészet a francba. Pedig ha valaki imád olvasni az én vagyok, és biztosan 1000 ből 999 embernél többet olvastam. Tudom és hallottam hogy az utolsó 4 már sokkal jobban sikerült, de addigra elvesztette a szerző a bizalmamat.
-
TheNewDawn
addikt
válasz tibaimp #19829 üzenetére
Mondjuk attól is függ persze részemről, mihez viszonyítunk, ha a sorozathoz akkor nekem is Ha a játékokhoz akkor már kevésbé. A sorozattal úgy vagyok hogy megnézés után még oké volt, és most pár napra rá viszont egyre inkább húzom a szám....
Nem én írtam, de akár én is írhattam volna, 1 az 1 ben ezt gondolom
-
TheNewDawn
addikt
válasz GypsFulvus2 #19840 üzenetére
Ezt sokaktól hallotam, néhány ismerősömtől is, szóval valószinűleg igaz lehet Még én is úgy voltam vele, bármennyire is felemásan éreztem magam az első 4 könyv után hogy berendelem az 5. és 6. at is, főleg hogy akkoriban majd 2 éve( tavaly március) végeztem az első végigjátszással, csak pont akkor utána robbant ki az a botrány nem sokkal, amikor kiderült milyen ember is az író, és az vette el végleg a kedvem .
Most már szerintem attól függ, hogy kap-e utolsó esélyt hogy javulni fog-e a sorozat színvonala a következő 2 évadban. Ha igen akkor elolvasom azokat is, mert a könyvek nélkül nem lenne viszonyítási meg kritikai alapom ( noha azért persze az utolsó pár könyv tartalmát is tudom nagyvonalakban, azért mégiscsak fan vagyok de úgy azért nem az igazi ) ha nem, akkor kimaradnak .Viszont most, hogy Yen ennyire kiemelt szerepet kapott a sorozatban ( jóval kiemeltebbet mint még a könyvekben) kiemelten kardoskodom amellett, hogy a Witcher 4 Ciriről és Trissről is kellene hogy szóljon
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Sorry ezt még előzőbe akartam beleszerkeszteni, csak mivel fb on witcher csoport tagja vagyok, de lassan kilépek belőle, mert annyi a shitpost, egy fontos vitatéma kapcsán megosztanék egy apróságot, hogy most akkor tényleg gesztenyebarna, vörösesbarna, simán barna vagy simán vörös haja volt e sokak kedvenc varázslónőjének. Ugyanis többen lengyelek kommenteltek Xletails videói alá, hogy a chessnut az félrefordítás, és valójában vörösesbarna az inkább, közelebb áll a vöröshöz mint a barnához, de eddig nem volt rá bizonyíték, hát most van már, mégpedig egyenesen autentikus helyről, a könyvekből
-
TheNewDawn
addikt
Trissnek nem csak a hajával van baj egyáltalán... Ahogy Fringillával sem csak az a gond hogy fekete, meg Vilgefortzzal sem hogy indiai. ( Amúgy Yen is indiai félig ha jól tudom). Triss teljes személyisége úgy lett el...va ahogy van, Fringilláé is, de akkor Soddenről ne is beszéljünk, mert ha nem vagyok hülye akkor
1: sok tízezres seregek vonultak harcba mindkét oldalon nem 30 mágus vs 30.000déli
2:Vilgefortz a kontinens legerősebb varázslója, a soddeni csata legnagyobb hőse volt, nem egy botjával hadonászó szerencsétlen aki kikap egy lovagtól
3: Triss a soddeni csata egyik legnagyobb hőse volt annak ellenére hogy megég súlyosan és a végén elteleportál, de pl az a hatalmas meteorzáport is ő varázsolta nem pedig Yen, aki kb alig csinált valamit de még cserébe Fringilla meg is vakítja a végén. -
TheNewDawn
addikt
válasz Montesantos #19851 üzenetére
Persze aki laikus annak nyilván tetszeni fog, nem fogja zavarni a 30+ orbitális faszság és baromság és logikátlanság meg a 30 évvel ezelőtti ZS kategóriás filmekre jellemző CGI, meg hogy a főhös jellemét lerendezik annyival, hogy hmmm és fuck.
Sajnos ez kb olyan, mint a Disney Szarvars, a játékok miatt annyi lett a rajongó, hogy minden híg fost le lehet tolni a nép torkán és akkor is milliárdok fogják nézni a bevétel meg rekordokat fog döntögetni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz Montesantos #19855 üzenetére
Mind ezt reméljük Mert tényleg durva a 92% os közönségértékelés, de ugyanannyira a rotten 58% os kritikája is. Mert persze, látom én is a hibáit, de félreértés ne essék, attól még hogy most szidtam, ugyanennyi pozitvat is tudnék írni róla, szóval a valóság mint majdnem mindig hasonló esetekben , a 2 között van pont most is
-
TheNewDawn
addikt
Szerintem pedig auburn lenne a helyes, vagyis vörösesbarna/gesztenyebarna. De nem véletlen hívja Yen gingernek, szóval jah....Ha akarom ilyen ha akarom olyan Sok lány esetében láttam hasonlót már, akinél fényviszonytól us függő, hogy inkább barnának vagy vörösnek látszik, de simán lehet gesztenyebarna is vöröses tincsekkel.
Az biztos, hogy nem olyan, amilyennek a sorozatban csinálták Szerintem a witcher 1 ben álltak hozzá a legközelebb
-
TheNewDawn
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest