Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz vvega30 #21659 üzenetére

    Nincs, angol nyelvű wiki oldal van csak. Bár hogy pontosan mit is szeretnél, azt nem írtad meg. Recepteket? Hozzávalókat? Hatásaikat? uespwikin mindenesetre minden van.
    Nem igazán éri meg foglalkozni vele, mérgek gyengék, potik úgyszintén. Meg mindent megtalálsz már dungeonokban erősebb változatban, mint amilyenre te kikevernéd. Tehát játékmenetbeli haszna nincs túl sok, egyvalamire jó: sok pénzt hoz, illetve szinteket lehet vele húzni (nagyon nem érdemes, mert elszalad melletted a világ, te meg ott állsz szemben valami dremora nagyúrral talpig a lötyiidben, egy szál ágyékkötőben, a vézna karodban a rozsdás kis kardoddal). Tehát érdemes inkább hasznos képességekre gyúrni, alkímiára meg minden szinten csak pár pontot fejlődni.

    monstre: persze, érdemes. A Morrowind egy totál más kontinensen játszódik, jó pár száz évvel korábban, az Oblivion meg a "szomszédban", de az is kétszáz évvel a Skyrim előtt.
    Inkább a Skyrimben köszönnek vissza dolgok az előzőekből, de semmi komoly, utalások, érdekességek, ha felismeri az ember akkor egy mosoly erejéig jók, de küldetés nem bukik el ilyenen.
    Morrowindre készülj fel hogy nagyon más, sokkal keményebb a rengeteg skill és sokkal inkább könyv-rpg-s rendszere miatt (hiába látod hogy megütöd karddal, ha nem dobtad meg háttérben a critet nem sebzel rajta és hasonlók), kínszenvedés lesz, Oblivion rendszere már jobban közelít a Skyriméhez (lényegében azt butították), viszont a Major/Minor skillek meg elég elcseszettek lettek benne.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák