Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Vesa #21624 üzenetére

    Hat, beszelj a Whiterun/Fehervatai jarl-al (a terulet kormanyzoja), es ha csinalsz kuldetest neki, akkor tudsz hazat venni, 2500 aranyert.Persze az 1-es szinten rohadt sok penz, elersz kb 10es szintre mire meglesz, de akar hamarabb is, aztan kesobb mar annyi cuccod lesz nagyobb szinten, hogy meg sem tudjak venni, nekem 53 szinten pl 170 ezrem volt, most vettem 2 hazat, egyet a legios fovarosban, masikat a terkep bal szelen levo torpe romvarosban.
    Ha hazat veszel es thane vagy, akkor jar 1 kisegito vele, annak atadhatod a sok felesleges holmid, de ha mar hazad van, akkor ott is lepakolhatsz.
    Esetleg nemely mellekszalon vagy csak egyszeruen bizonyos helyeken is szerezhetsz kiserot ha segitesz neki, vagy fel is berelhetsz zsoldost is 500 aranyart, es akkor cipelteted vele a dolgokat.
    Az elejen ne is nagyon gyujtsel semmit (tudom, nagy a kisertes, nehez ellenalni :DD ), mert kesobb tuti mindent megkapsz.
    Konyveket is vehetsz majd, de talalni is fogsz,en mostmar gyujtom oket, egy szekreny annyira tele van, hogy amikor belelepek, lelassul a jatek, nehezen tolti be.Majd ha mindet elolvastam, el is adom oket, hogy ne terhelje a jatekot.

Új hozzászólás Aktív témák