Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Új uplay fiókra gondolom a már telepített játékot nem tudom ráhúzni gondolom? Pedig akkor mehetne 2 kari PC meg laptop és meg is lenne a recruit.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #15993 üzenetére
Hát igen de akkor 2x kell megvennem a játékot. Nem fogja megvettnek tekinteni, ha csak átmásolom a laptopra.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #15996 üzenetére
2 óránál kevesebb játék kell, hogy legyen azon az accon. Meg hozzá kell adni egymást a recruit oldalon meg uplay és join game.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #15998 üzenetére
Az lett amit írtam? 12-24 óra kell amúgy is mire megkapod a skin-t.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16000 üzenetére
Hát 2 óra után számít veteránnak asszem. De ha már elkezdted előtte a küldetéseket mindegy szerintem. Ha szerzel embert nekem én hajlandó vagyok kifizetni azt a 2.5 fontot bárkinek a játékért.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz - = Zk = - #16027 üzenetére
Mivel úgyis mindig oda-vissza foglalgatják mindegy, hogy donate-elsz vagy nem. Ha kell buff, hogy láss mindent vagy kell project-hez én csak akkor szoktam.
Egyébként kieg. után már ugye nem lesz world tier és gyakorlatilag lehet a world nehézségét állítani, nem kell majd mindig felhúzni őket. Mondjuk az majd csúnya lesz mikor a propaganda is Heroic-on fog futni meg a sima járókalő mobok is aztán már az utcán elvérzek."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Mindegy hogy játékban csatlakozunk a referral programnál ha már kattintott a linkre?
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem lesz skill tier bónusz a Technician specializációnál. Ez úgy el lett ejtve Twitter-en.
Még mindig nem mutat semmit a referral oldal nekem. Elég érdekes.
-
s4hu|SyD^
addikt
But all gear scores... Including 515... Are worse than lvl 31. And hundreds of percent lower than a lvl 40 item.
You'll find marginally better mods at 40.but i think it's worth to keep a little around. However what's ON mods changes so drastically in tu8 that it might be better to make that judgement after the patch.
És igen a Chameleon bugos a változó damage miatt, de amúgy is újra kell majd farmolni az Exo-kat."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz pilipi #16110 üzenetére
Ha felfognád azt hogy ez egy rétegjáték és nem populáris akkor rájönnél, hogy itt nem is fognak több tízezren meg százezren játszani. Sem a pénz nem fog befolyni úgy, mint pl. Fortnite-nál stb így nem is fog annyi visszaforogni a játékba. Elég egyszerű.
24 font volt a Div2 ulti októbertől, kiegészítő 20, az 44, teljesen jó. Aki kifizette a teljes árat így járt."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Ahogy írták általában meghalnak maguktól ha messzebb mész.
-
s4hu|SyD^
addikt
Milyen hossz az Ep3 kb? Meg az assignment-ek? Meg kéne őket csinálnom mielőtt jön a kieg., de húzni kell specializációt is. A booster a kieg után is megmarad?
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16243 üzenetére
Ezekkel eddig is tisztában voltam, de sokra nincs időm. A bounty-kat lefutom mindig gyorsan.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16248 üzenetére
De én csak a bombásat szerettem. Az meg nem volt jó a sprével rohangáló kötözősöknek. Bár én többet öltem mindig mint bárki kötözött. Lehet azért is voltam bannolva sokszor, 1x a saját szerverünkről is álnéven.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
SHD szintekhez nem fognak hozzáférni azok akiknek nincs meg a kiegészítő.
DZ 1-30 és DZ 31-40 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz regener #16251 üzenetére
Nem akartam annyira elszomorítani őket.
Más: Armor EXPLOIT, gondolom ez úgyis eltűnik 2 hét múlva vagy hotfix-elik."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Olyan sok jót mondanak, hogy szinte keveslem azt a pénzt amit fizettem a kieg-ért. Adnak ingyen skin-eket stb. Nagyon el vagyunk kényeztetve most.
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy gondolta a játék, hogy mielőtt úgyis megy a stash-ba pihenőre az összes exo előtte még kidob nekem 2 kneepad-ot, amim hiányzott pont a gyűjteményből.
Lincoln Memorial + targeted loot kneepad + True Sons
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16293 üzenetére
Pár apró dolgot változtattak. Nekem is feltűnt pár dolog, de van amikor kegyetlenül nagyokat lövök meg belém alig lőnek máskor meg 2 lövés vagyok a piros mobnak. Durva RNG van a mobokon is...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #75376384 #16323 üzenetére
Gyanús hogy igen. De elejtettek olyat is SOTG-ban, hogy a Hunter-ek fognak rád vadászni, meg a hunterek fognak hunterekre. Remélem ez ilyen random fog előfordulni vagy minél jobban felhívód magadra a figyelmet open world-ben annál jobban vonzod majd őket.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16329 üzenetére
Én bekapcsoltam a neutral lighting-ot és este olyan sötét van, hogy elvérzek sokzor.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16342 üzenetére
Azért remélem valami jó belső tesztet csináltak arra a Gear 2.0-ra. Bár majd ott leszünk mi, gondolom ezért sem igazán várható a 2. raid 1 hónapon belül, mert ugye addig fel kell mindenkinek mennie 40-re meg SHD szintek stb. és akkor majd ott látják igazán, hogy mennyire jók az új build-ek. Vagy sikeres lesz vagy epic fail.
-
s4hu|SyD^
addikt
40-es exotic-oknak random lesz a roll szóval szépen lehet végtelenszer farmolni őket megint.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz #75376384 #16350 üzenetére
Én mondjuk nem díjazom annyira, a kérdés az, hogy mennyire lesz nehéz kiszedni őket. Ha olyan, mint most akkor még talán belefér, mivel ugye van targeted loot is. 200 óra és megvan az összes exo, 4-ből asszem 2 is. Bár ha már adnak hozzá exo-kat akkor ugye minden kitolódik időben. Akit nagyon érdekelnek a számok úgyis csak azok fognak ráállni a farmolásra keményen. Néha az öli meg a mókát sajnos. Casual-ként nekem kb mindegy.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz velizare #16367 üzenetére
Azért nem mondasz ám hülyeséget, mert én például rettenetesen élvezem, de azzal a napi 1-2 órával, talán hétvégén többel. A kevés idő nagyon is az előnyére vált a gamer életnek, mert már nem égek ki olyan hamar, sokkal tovább tartanak a játékok, ergo kevesebb pénz költök játékokra és gépfejlesztésre.
Persze belefut az ember bugok-ba, de hol nem. Egy sokkal nagyobb kaliberű játék egy bughalmaz ehhez képest. Ráadásul tényleg rengeteg a tennivaló. Az én szűk időmmel esélytelen, hogy mindent csináljak.Amúgy Thylander megmondta, hogy az Exo-kat, mod-okat hagyjuk meg egyelőre. Ha nem tervezünk 30-as szinten maradni akkor hagyjunk 1 szettet amivel majd kezdjük a kieget a többi mehet kuka.
Az, hogy nem volt PTS nekem is meh, de a változás túl sok és én is inkább akarok meglepetést meg nem spoil-ereket mindenhol, mert már semmit sem lehet úgy megnyitni manapság, hogy ne lőjék le a sztorit stb.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Még mindig olcsó. Lehet megveszem X-re is. Bár nagyon zavar az, hogy már egyszer fizetek netre, de ott fizetnem kell azért is, hogy neten is tudjak játszani.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt mondták megleszbek csak újra be kell majd őket rakni. A atash-ban engedélyezve lesz az overflow szóval túl fog menni a maxon.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha lesz apparel event akkor megveszek mindent.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16390 üzenetére
Azért mondtam, hogy mikor én néztem rákattintva a fekete kapucnisra pl. akkor nem lehetett megvenni textilért. De az akkor volt mikor először hozzáadták, azóta biztos már több mindent lehet. Amúgy ez elég jó ötlet lett, ha legalább sokat játszol akkor gyakorlatilag ingyen szinte minden kozmetikai cucc meglehet.
-
s4hu|SyD^
addikt
DZ South 6% Marksman Rifle Damage / 1% Weapon Damage mod ha valaki akar költeni kieg előtt.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #16422 üzenetére
Úgy bizony, Thylander azt mondta, hogy egyelőre még tartsuk meg őket, de amint elkezdenek esni a 31-es cuccok már minden mehet a kukába kb. mivel azok már sokkal erősebbek lesznek. Én már fel sem veszek cuccokat küldetéseknél max ha kell project-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest